Božićni Promo izlog

Akcije, Dom, Hrana, Moda i ljepota Nema komentara na Božićni Promo izlog 2

U distribuciji je poseban prilog Promo izloga – Božićni promo izlog. Promo izlog je već 12 godina najuspješniji vodič kroz najpovoljniju kupovinu u Karlovačkoj županiji i jedini sa transparentnom nakladom tiskani medij.


Božićno darivanje nas sve dovodi u iskušenja jer nije uvijek lako odabrati savršeni dar za najdražu osobu, no zato vam Božićni Promo izlog donosi mnoštvo ideja što pokloniti svojim najdražima.
Mjesec prosinac, zadnji mjesec u godini, je vrijeme darivanja, veselja i obiteljskih blagdana, ali i mjesec ubrzanog tempa, euforije, kupnje, nervoze i stresa. Najčešće sve to zajedno u nama pobuđuje osjećaje završetka nečeg starog i početka novog, s druge strane opterećenje strahovitim obavezama, očekivanjima radosti Božića, veselja, ali i tuge, depresije.
U vremenu smo blagdana i slavlja kada se više družimo, jedni drugima izražavamo lijepe želje za dobro zdravlje, uspjeh u poslu i ljubavi. Također sve te lijepe želje i osjećaje možemo još više naglasiti poklonom koji budi lijepe uspomene, a time i ovo razdoblje čini čarobnim i nezaboravnim.
Pokušajmo otkriti tajnu savršenih božićnih blagdana uz mirise cimeta, klinčića, lavande i bora, poklanjajući pažnju svojim najmilijima, prijateljima, djeci – okitimo bor, ali najprije ono najvrijednije, svoje srce. Prolistajte ga i online.
Promo izlog je već 12 godina najuspješniji vodič kroz najpovoljniju kupovinu u Karlovačkoj županiji.

Leave a comment

Božićni promo izlog

Akcije, Djeca, Događanja, Dom, Moda i ljepota Nema komentara na Božićni promo izlog 0

U distribuciji je poseban prilog Promo izloga – Božićni promo izlog. Promo izlog je već 11 godina najuspješniji vodič kroz najpovoljniju kupovinu u karlovačkoj županiji i jedini sa transparentnom nakladom tiskani medij.

(više…)


Fatal error: Cannot redeclare kopa_comments_callback() (previously declared in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php:37) in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php on line 74