BRAVIA 2010. – dobro došli u budućnost

HI tech Komentari isključeni za BRAVIA 2010. – dobro došli u budućnost 17

Unesite eleganciju u svaki prostor uz jedinstveni monolitni dizajn

Novi televizori BRAVIA, poput modela NX800, imaju minimalistički monolitni dizajn koji u prostoriju unosi jedinstveni stil i osjećaj prostora. Dizajn sadrži elegantnu, privlačnu površinu zaslona koja unapređuje iskustvo gledanja, a izgleda zapanjujuće dobro čak i kada je zaslon isključen.

Kako bi upotpunio suvremeni stil prostorije, televizor BRAVIA donosi različite završne obrade i luksuzne materijale. A opcija naginjanja za omogućit će savršeno iskustvo gledanja, čak i kada je televizor postavljen na vrlo nizak namještaj. Dizajn također savršeno odgovara novim proizvodima za kućnu zabavu iz tvrtke Sony, tako da isti zapanjujuće dobar izgled povezuje vaš televizor, Blu-ray Disc™ uređaj i sustav kućnog kina.

Otkrijte novi svijet sadržaja i usluga na Internetu
Odaberite novi televizor s tehnologijom BRAVIA Internet Video i otvorite čitav svijet iskustava zabave. Novi modeli, kao što je NX700, imaju ugrađenu tehnologiju Wi-Fi® za povezivanje na Internet bez kabela i streaming videozapisa na cijelom ekranu s web-mjesta kao što su YouTube i Dailymotion izravno na televizor BRAVIA, pa čak i za praćenje televizijskih programa koje ste propustili*.

Koristite internetske widgete za seriju BRAVIA i moći ćete aplikacije s mreže preuzimati na televizor kako biste imali najnovije sadržaje sa svojih omiljenih web-mjesta kao što su Flickr, Twitter, Facebook i mnoga druga.

Uživajte u sljedećoj dimenziji gledanja telev. u Full HD 3D formatu

Zaboravite mutne slike i neobične kartonske naočale – naši novi Full HD 3D televizori, kao što je LX900, sada donose novu dimenziju akcije vjerne stvarnom životu. Naša inovativna 3D tehnologija koristi aktivna preklopna stakla za uzastopnu projekciju slike za desno oko i lijevo oko u Full HD formatu. Ova 3D tehnologija stvara jedinstveni dojam dubine kod kojeg se čini da objekti iskaču iz zaslona. Igre na konzoli PLAYSTATION®3 ili filmovi na Blu-ray Disc™ uređaji će sada doista oživjeti.

Iskusite uglađenu akciju poput one u kinu uz Motionflow 200Hz PRO

Novi televizori BRAVIA, kao što je HX900, donose najnapredniju tehnologiju pokreta. Motionflow 200Hz PRO učetverostručuje broj sličica koje gledatelj vidi u usporedbi s uobičajenom frekvencijom od 50 Hz, postižući iznimno uglađene sportske i akcijske scene. Motionflow 200Hz PRO koristi značajku Image Blur Reduction za unapređivanje slike i stvaranje oštrih slika prepunih detalja, a uz aktivirano inovativno pozadinsko osvjetljenje koje treperi stvara autentičan osjećaj poput onoga u kinu.

Olakšajte život i čuvajte okoliš uz inteligentne senzore

Novi model BRAVIA LX900 koristi inteligentni senzor za prisutnost s pametnom tehnologijom prepoznavanja lica kako bi prepoznao osobu koja gleda u zaslon. Može zatamniti sliku ili je isključiti ako ne nitko ne gleda, može upozoriti djecu da sjede preblizu ili optimizirati iskustvo gledanja kada ne sjedite neposredno ispred televizora. Senzor čak može prepoznati vaše navike gledanja i preporučiti programe koje biste možda željeli pogledati. Novi televizori BRAVIA dolaze i s različitim značajkama za očuvanje okoliša, kao što su prekidač za uštedu energije ili senzor za ambijentalno svjetlo koji optimizira svjetlinu zaslona kako bi odgovarala okolnom osvjetljenju i temperaturi boje u prostoriji.

LED za unaprijeđenu sliku, tanak dizajn i uštedu energije

Novi televizori BRAVIA, kao što je HX900, koriste naše inteligentno dinamično Full LED pozadinsko osvjetljenje za optimiziranje iskustva gledanja. Ova inovativna tehnologija lokalno zatamnjuje područja u LED pozadinskom osvjetljenju za najbjelje nijanse bijele boje i najcrnje nijanse crne boje te superiorni efekt GigaContrast kao u kinu.

Pozadinsko osvjetljenje Edge LED, kao kod novog modela EX700, pomaže u stvaranju izuzetno tankih dizajna televizora koji se savršeno uklapaju u životni prostor i štede više energije od uobičajenih televizora – to je još jedna od najnaprednijih inovacija uključenih u posljednju seriju televizora BRAVIA.

Pretraži

Back to Top