CD „2 minuta“ Sergej Ćetković

Glazba, Nagradne igre Komentari isključeni za CD „2 minuta“ Sergej Ćetković 23

Aquarius records i Promoizlog.net nagrađuju vas trenutno najprodavanijim stranim albumom u RH.


CD je osvojio: Ivan Mateša.
Čestitamo dobitniku!
Album donosi deset novih pjesama koje u većini potpisuje sam Sergej, a u 40-ak minuta nadahnute glazbe provlači se Sergejeva prepoznatljiva emocija, koju je ovdašnja publika već upoznala u pjesmama "Pogledi u tami", "Ako te nije pronašla ljubav", "Prokleta bila"…, s prijašnjih studijskih albuma.
Na novom albumu Sergejeva emocija profilirana je moćnijim gitarskim rifovima, što je naznačeno već i u aktualnom singlu "Znaj da moja si" koji prati atraktivni videospot snimljen u egzotičnim predjelima Ulcinjske rivijere. "2 minuta" album je profinjenog i originalnog pop muziciranja, s dobro doziranom ljubavnom pretencioznošću, primjereno senzibilnom mediteranskom zvuku, ali odjeven u novo glazbeno ruho.
Producenti albuma, Marko Milatović i Vladan Popović, te sam Sergej, trudili su se osvježiti pjesme u odnosu na prethodni album "Pola moga svijeta", koji je bio malo mekši zbog prisutstva klavira i sint zvuka, tako da na albumu "2 minuta" više dominiraju akustične i električne gitare, što je za ove vrsne producente bio očito samo izazov.
Iz Sergejeve biografije:
Sergejevi prvi glazbeni koraci datiraju još u 1986. godinu kada je kao 10-godišnjak osvojio drugo mjesto na dječjem festivalu "Naša radost" u rodnoj Podgorici. Njegov talent primijećen je još u osnovnoj i srednjoj glazbenoj školi kada je prebirući po klavirskim tipkama svirao Bacha, Mozarta i Schuberta. Noću, kod kuće, upoznavao je i glazbeni svijet Beatlesa, Joea Cockera, Petera Gabriela…
Definitivno inficiran pop-rock zvukom 1989. god. počinje glazbenu karijeru s bendom "Vatrena srca" u kojem je svirao klavijature i pjevao prateće vokale. Svoj puni pjevački kapacitet ostvaruju pet godina kasnije (1994. god.) u grupi "Amfiteatar", gdje je počeo kao klavijaturist i prateći vokal da bi kasnije postao lead vokal. Solističku karijeru započinje 1998. godine, a 2000. objavljuje dugo pripremani, prvi studijski album "Kristina". Sljedećim albumima samo je nastavio graditi status velike pop zvijezde koji danas uživa.
Kako biste osvojili CD, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Sergej i možda baš vi osvojite ovaj CD. Kako se zove aktualni singl sa albuma „2 minuta“?
Poklanjamo vam CD. Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime te adresu stanovanja. Vaše prijave primamo do 15.05.2011.
Pogledajte: Sergej – Znaj da moja si
http://www.youtube.com/watch?v=o2RUG41FBds

Album "2 minuta" potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13 i Vlaška 44) , na web shopu Cedeterija.hr te svim drugim boljim prodajnim mjestima.

Pretraži

Back to Top