Centralni vakuumski sustav

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Centralni vakuumski sustav 14

Dobrodošli u svijet Sistem Air Vacuum sustava – najboljeg u klasi aparata za čišćenje. Kažimo “zbogom” staromodnom načinu čišćenja. Nema potrebe za nošenjem teških usisavača s vama.


Zašto Centralni vakuumski sustav?

Centralni vakuum sustav mijenja pristup svakodnevnog čišćenja. On je jednostavan za upotrebu i svestran. Sa centralnim vakuum sustavom u kući je mirno i bez prašine, a ujedno se okoliš održava čišćim i zdravijim.
Središnji vakuumski sustav je i do pet puta učinkovitiji od tradicionalnih usisavača. Naš sustav prikuplja gotovo 100% prašine, grinje i pelud, kao i druge alergene iz podova, namještaja i drugih površina i dovodi prikupljenu građu do jedinice, koja se najčešće nalazi u komunalnoj sobi, uz očuvanje visoke kvalitete zraka u stambenim prostorima.
Sustav radi u dinamičnoj i strukturiranoj mreži i ima mogućnost prilagoditi se većini različitih zahtjeva, u smislu upravljanja i tehnoloških rješenja. Istraživanje i razvoj su uvijek bili prioritet, davanje novog načina paleti proizvoda s vrlo inovativnim značajkama u svakom detalju.

7 razloga zašto imati Centralni vakuumski sustav

1) Zdrava klima
Centralni vakuum sustavi potpuno će eliminirati recirkulaciju prljavog zraka unutar vašeg stambenog prostora. Sve priče oko alergena, uključujući grinje su istina! Pročitajte što EPA, American Lung Association, US News i World Report i drugi imaju za reći. Dugoročne prednosti su zadivljujuće.

2) Vakuumska moć

Sa 3-5 puta više energije nego kod čišćenja s većinom prijenosnih usisavača, vi ste dobili vrhunsko čist prostor u kraćem vremenu. Budući da je središnja vakuum jedinica u garaži ili podrumu, može imati veće, jače motore. Standardni model koji se preporučuje ima protok zraka od 262 l/s (litara u sekundi), u usporedbi s 85 do 128 l/s kod prenosivih usisivača.

3) Praktičnost
Samo spojite lagano crijevo u utičnicu u prostoriji. Nema teških usisivača koje nosimo gore-dolje po stepenicama, nema sklopki, a ni električnih kabela preko kojih bi se spoticali.

4) Početna vrijednost

Kao i kod drugih ugrađenih aparata, ulaganje u središnji vakuum sustav povećava tržišnu vrijednost vašeg doma.

5) Manje buke
MD SilentMaster eliminira glasne, iritantne zvukove prijenosnih usisavača jer agregat je ne samo zvučno izoliran, već se nalazi izvan prostorije koju čistite. Važni telefonski pozivi će se čuti, beba će spavati, a omiljeni TV program neće biti poremećen.

6) Svestranost

Dizajniran za čišćenje bilo koje vrste površine: tepih, drvo i crijep, podovi, zavjese, namještaj, uglovi, procjepi, stubišta, stropovi, mini rolete, automobili, itd.

7) Ušteda
Štedi vam novac te uvelike produljuje vijek trajanja vašeg tepiha i namještaja zbog povećane, dubinski bolje snage čišćenja. Središnji vakuumski sustav je jedno od najboljih ulaganja koje možete učiniti za svoj novi dom.

Kako?

Učinite posao usisavanja jedinstvenim ovim načinom kojeg čine sljedeći elementi:

• središnja vakuum jedinica može se postaviti bilo gdje (obično je instalirana daleko od prostorija za svakodnevnu uporabu)
• ukopana mreža cjevovoda koja se spaja u središnju jedinicu
• priključni ventili spojeni na cijevi mreže
• crijevo s priborom za čišćenje
Prašina se skuplja u posudi na usisavaču, dok se mikroprašina (štetna za zdravlje) izbacuje van objekta kojeg čistite.

Primjena
Privatni korisnici:
stanovi, vile, neboderi, zgrade, apartmani, trgovine, uredi, sportski klubovi, fitness centri, farme i radionice

Industrijski korisnici:
shopping centri, kina, kazališta, muzeji, hoteli, kulturni centri, starački domovi, bolnice, vrtići, škole i industrije

Kralj svjetlost – Selište 37, 10255 Gornji Stupnik, Zagreb

T: +385 1 6589 265, F: +385 1 6589 264, M: +385 91488 99 11

E-mail: [email protected]

Web: www.kralj-svjetlost.hr

Izvor: PROMO Gradnja B2B časopis

Pretraži

Back to Top