Charlie Musselwhite u Zagrebu

Glazba Komentari isključeni za Charlie Musselwhite u Zagrebu 11

Hrvatske blues snage, Spona i Dobri duh rock’n’rolla ponosno predstavljaju drugo izdanje Zagreb International Blues Festivala i ovogodišnjeg glavnog izvođača, legendarnog Charliea Musselwhitea!


Po prvi puta u Hrvatsku stiže jedan od najvećih svjetskih usnoharmonikaša i fenomenalni blues pjevač Charlie Musselwhite koji na sceni djeluje više od 40 godina. Charlie je čak 24 puta osvojio nagradu Blues Music Award, uvršten je u Blues Hall of Fame i ima čak 6 nominacija za Grammy između kojih i za najbolji blues album 2011.
Zagreb International Blues Festival je ponosan što nakon prošlogodišnjeg izdanja koji je Zagreb ucrtao na festivalsku blues kartu Europe i donio osvježenje na festivalsku scenu Zagreba, Hrvatskoj može predstaviti ovakvu blues legendu koja će u Zagrebu nastupiti u subotu, 11. lipnja.
Festival će se održati od 09-12. lipnja na nekoliko lokacija u Zagrebu, dok će se dva glavna festivalska dana dogoditi u otvorenom i zatvorenim prostorima Studentskom centra u Zagrebu, Savska 25.
Uskoro više informacija o ostalim izvođačima, pretprodaji ulaznica i cjelokupnom programu. www.zibf.info

Pogledajte: Charlie Musselwhite "Gone Too Long"

http://www.youtube.com/watch?v=AtMvv34LAmI

Pretraži

Back to Top