Collistar – linija za jako osjetljivu kožu

Moda i ljepota Komentari isključeni za Collistar – linija za jako osjetljivu kožu 14

Ova linija temelji se na visoko specijaliziranim dermatološkim istraživanjima na koži koja reagira te kuperoznoj koži. Svi su proizvodi bez mirisa, boje, alkohola, sapuna, kemijskih emulzifikatora i poznatih alergena.


Tretmani za Čišćenje i Toniziranje.
1. Vrlo Nježna Krema za Čišćenje
Namijenjena je osjetljivoj koži koja voli čišćenje vodom. Vrlo nježno uklanja make-up i nečistoće te štiti kožu od štetnog djelovanja tvrde vode. Njezina formula s hijaluronskom kiselinom i ceramidima osigurava hranjivost i čvrstoću kože lica.

2. Vrlo Nježno Mlijeko za Čišćenje
Bez sapuna i alkalnih dodataka, čisti kožu nježnim sastojcima koji ne remete nježnu ravnotežu osjetljive kože. Obogaćeno hijaluronskom kiselinom i betainom garantira trenutačnu hidrataciju i omekšavanje te smiruje kožu.

3. Hidratantni Tonizirajući Losion
Ovaj losion inovativna je mikroemulzija koja ojačava površinski zaštitni sloj kože. Sadrži hijaluronsku kiselinu i skupinu fitoekstrakata za brzo vlaženje i omekšavanje kože te djeluje protiv crvenila.

4. Umirujući Tretman za Hidratiziranje
Ovo je bogata krema koja se brzo upija, štiti kožu i dan za danom joj daruje bolji tonus te je ojačava. Sadrži exskluzivan Matrixin-Complex® koji rekonstruira zaštitnu barijeru kože te superkoncentriranu hijaluronsku kiselinu koja garantira kontinuirano i učinkovito vlaženje. Prisustvo ekstrakata biljaka ruscus i ruže osigurava specifično umirujuće djelovanje i djelovanje protiv crvenila.

5. Obojani Umirujući Hidratantni Tretman
Ovo je proizvod s dvostrukim djelovanjem: štiti kožu, dubinski vlaži, a istovremeno joj daje i blistavu prirodnu boju koja ostaje postojana cijeli dan.

6. Tretman Protiv Bora
Ovaj proizvod učinkovito se bori protiv bora i starenja kože zahvaljujući kombinaciji sastojaka Dermaxyl®, inovtivnog kompleksa koji stimulira proizvodnju kolagena i elastina, vitamina E i ferulične kiseline te snažnih prirodnih sastojaka dobivenih od riže koji se bore protiv slobodnih radikala. Također umiruje i ojačava kožu s kompleksom Matrixin Complex® i ekstraktima ruscus i rue.

7. Tretman za Njegu Područja Oko Očiju
protiv bora, vrećica i tamnih podočanjaka
Lagana i nježna, ova emulzija pruža maksimalnu zaštitu i potpunu hidrataciju, tonizira i djeluje protiv starenja. Sadrži prestižne vrlo umirujuće i drenirajuće sastojke kao što su Copaiba i Eyeliss®, kompleks koji poboljšava tonus područja oko očiju i djeluje protiv bora, vrećica i tamnih podočnjaka. Savršena je za jutro i večer te idealna podloga za make-up.
Više informacija: Luna Blue, Petra Zrinskog 5 (korzo), Karlovac, 047 616 400 , I. G. Kovačića 1, Ogulin, 047 525 516

Pretraži

Back to Top