Collistar – linija za jako osjetljivu kožu

Moda i ljepota Nema komentara na Collistar – linija za jako osjetljivu kožu 5

Ova linija temelji se na visoko specijaliziranim dermatološkim istraživanjima na koži koja reagira te kuperoznoj koži. Svi su proizvodi bez mirisa, boje, alkohola, sapuna, kemijskih emulzifikatora i poznatih alergena.


Tretmani za Čišćenje i Toniziranje.
1. Vrlo Nježna Krema za Čišćenje
Namijenjena je osjetljivoj koži koja voli čišćenje vodom. Vrlo nježno uklanja make-up i nečistoće te štiti kožu od štetnog djelovanja tvrde vode. Njezina formula s hijaluronskom kiselinom i ceramidima osigurava hranjivost i čvrstoću kože lica.

2. Vrlo Nježno Mlijeko za Čišćenje
Bez sapuna i alkalnih dodataka, čisti kožu nježnim sastojcima koji ne remete nježnu ravnotežu osjetljive kože. Obogaćeno hijaluronskom kiselinom i betainom garantira trenutačnu hidrataciju i omekšavanje te smiruje kožu.

3. Hidratantni Tonizirajući Losion
Ovaj losion inovativna je mikroemulzija koja ojačava površinski zaštitni sloj kože. Sadrži hijaluronsku kiselinu i skupinu fitoekstrakata za brzo vlaženje i omekšavanje kože te djeluje protiv crvenila.

4. Umirujući Tretman za Hidratiziranje
Ovo je bogata krema koja se brzo upija, štiti kožu i dan za danom joj daruje bolji tonus te je ojačava. Sadrži exskluzivan Matrixin-Complex® koji rekonstruira zaštitnu barijeru kože te superkoncentriranu hijaluronsku kiselinu koja garantira kontinuirano i učinkovito vlaženje. Prisustvo ekstrakata biljaka ruscus i ruže osigurava specifično umirujuće djelovanje i djelovanje protiv crvenila.

5. Obojani Umirujući Hidratantni Tretman
Ovo je proizvod s dvostrukim djelovanjem: štiti kožu, dubinski vlaži, a istovremeno joj daje i blistavu prirodnu boju koja ostaje postojana cijeli dan.

6. Tretman Protiv Bora
Ovaj proizvod učinkovito se bori protiv bora i starenja kože zahvaljujući kombinaciji sastojaka Dermaxyl®, inovtivnog kompleksa koji stimulira proizvodnju kolagena i elastina, vitamina E i ferulične kiseline te snažnih prirodnih sastojaka dobivenih od riže koji se bore protiv slobodnih radikala. Također umiruje i ojačava kožu s kompleksom Matrixin Complex® i ekstraktima ruscus i rue.

7. Tretman za Njegu Područja Oko Očiju
protiv bora, vrećica i tamnih podočanjaka
Lagana i nježna, ova emulzija pruža maksimalnu zaštitu i potpunu hidrataciju, tonizira i djeluje protiv starenja. Sadrži prestižne vrlo umirujuće i drenirajuće sastojke kao što su Copaiba i Eyeliss®, kompleks koji poboljšava tonus područja oko očiju i djeluje protiv bora, vrećica i tamnih podočnjaka. Savršena je za jutro i večer te idealna podloga za make-up.
Više informacija: Luna Blue, Petra Zrinskog 5 (korzo), Karlovac, 047 616 400 , I. G. Kovačića 1, Ogulin, 047 525 516

Leave a comment

Pretraži

Back to Top