Dacia Duster „Hrvatski auto godine 2011.“

Auto moto Komentari isključeni za Dacia Duster „Hrvatski auto godine 2011.“ 11

U Hrvatskoj je stručni žiri za izbor Hrvatskog automobila godine odlučio titulu Hrvatski automobil 2011. godine i nagradu ‘Zlatni kotač’ dodijeliti Daciji Duster. Nagradu ‘Autobest 2011’ za najbolji automobil ponuđen na tržištu u 2010. je osvojla Dacia Duster, a žiri koji dodjeljuje nagradu “Autobest” se sastoji od 15 novinara iz automobilske industrije koji rade na brzo rastućim tržištima (Istočna Europa, Rusija, Turska).


U Francuskoj, Dacia Duster je dobila nagradu Trophée de l’Argus u kategoriji obiteljskih vozila.
Žiriji je bio sastavljen od automobilskih novinara, stručnjaka za procjenu ostatka vrijednosti i stručnjaka za istraživanje tržišta koji su utemeljili svoj izbor na cijeni novog vozila, troškovima održavanja po kilometru, ostatku vrijednosti, potrošnji goriva i cjelokupnim karakteristikama vozila. U Rumunjskoj, Dacia Duster je izabran za ‘Vozilo godine’ od strane Rumunjske udruge automobilskih novinara..
Dacia Duster dostupna je u Europi, Turskoj i zemljama Magreba od proljeća 2010. bilježi znatan uspjeh na svim tržištima na kojima se komercijalizira, s više od 60.000 registriranih vozila do danas. Dacia Duster je vozilo prisutno na svim tržištima. Od 2011. godine Dacia Duster će biti lansirana na nova tržišta pod markom Renault. Tako će se distribuirat u zemlje Golfskog zaljeva iz tvornice u Pitestiju u kojoj se proizvodi.
Tvornica u Brazilu opskrbljivati će brazilsko i argentinsko tržište, a Duster će se proizvoditi i u Rusiji, u tvornici Avtoframos (Moskva). Tvornica u Kolumbiji opskrbljivati će kolumbijsko, meksičko i čileansko tržište. Zahvaljujući svojim robusnim linijama, off-road karakteristikama i odnosu cijena/prostornost automobil Dacia Duster je bez premca. Dacia Duster je brzo privukao kupce u potrazi za pouzdanim i povoljnim 4×4 vozilom. Svoju popularnost Duster je potvrdio i mnogobrojnim nagradama.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top