DACIA DUSTER EXTREME – terenac koji privlači poglede

Auto moto Komentari isključeni za DACIA DUSTER EXTREME – terenac koji privlači poglede 26

Markantna izgleda i robusne konstrukcije, Duster je ostavio snažan dojam na vozače u potrazi za solidnim i privlačnim SUV-om. Ograničena serija Duster Extreme1 ide korak dalje – vozačima koji žele, barem nakratko, pobjeći od svega obećava zabavu i mnogo korisnih mogućnosti.


Ekstremno dobar terenac. Već od 103.100 kn
Vanjština s kojom možete svuda
Bez ikakve razmetljivosti, Dacia Duster Extreme1 diči se originalnom kombinacijom sjajnih terenskih obilježja: reflektori na krovnim nosačima2, prednja i stražnja ploča za zaštitu podvozja, crne maske stražnjih svjetala, smještaj prstena za vuču i dizalice označen crvenim strelicama i bočna zaštita s Dacijinim oznakama. Posebne ukrasne naljepnice ponosno otkrivaju Dusterove pustolovne namjere, prizivajući duh automobilističkih natjecanja u kojima se Duster itekako istaknuo.
Ograničena serija Duster Extreme1 temelji se na inačici Ambiance, a dostupna je u dvjema bojama: ledenobijeloj i bisernocrnoj.
Ostale posebnosti završne obrade obuhvaćaju posebnu prednju masku s lakirano crnim okvirom, štitnike retrovizora, 16’’ naplatke i zatamnjene prozore radi zaštite od ultraljubičastog zračenja, provale, blještanja i vrućine.
Jednostavna i praktična unutrašnjost
Prostrana i udobna unutrašnjost, važan čimbenik Dusterova uspjeha, unaprijeđena je posebnim presvlakama s bijelim šavovima, motivom kompasa i Dacijinim logotipom. Lakirana crna središnja konzola zrcali detalje vanjskog izgleda, a, kao kontrast, okviri ventilacijskih otvora, ukrasni prsten upravljača i ručice vrata bijele su boje.
Izvrsne terenske mogućnosti
Ograničena serija SUV-a Duster Extreme1 dostupna je u izvedbama 4×4 i 4×2 kako bi bila prikladna za sve podloge. Ima Garminov sustav satelitske navigacije djelomično ugrađen u armaturnu ploču4. Riječ je o robusnoj i vodootpornoj GPS jedinici s autokartama 45 europskih zemalja s besplatnim ažuriranjem i topografskim zemljovidom, idealnim za terenska lutanja. Nova Dacijina ograničena serija označava drugu fazu suradnje s Garminom pokrenute 2012., nakon ograničene serije Garmin otkrivene na Pariškom salonu automobila.
Duster Extreme dolazi sa svjetlima za maglu i krovnim reflektorskim nosačem s mogućnošću skidanja za bolju vidljivost u svim uvjetima.
Terenska oprema u unutrašnjosti obuhvaća gumene tepihe u kabini i prtljažniku koji se vrlo lako čise.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 595, www.zak.hr

Pretraži

Back to Top