Dacia Duster

Auto moto Komentari isključeni za Dacia Duster 15

Dacia Duster 4×4 je nova generacija robusnog i prostranog terenca primamljivog dizajna, kao stvorenog za pustolovine. Ima sve prave performanse terenskog vozila.


Skok do planina ili na obalu, mirno ribarenje u srcu čiste prirode ili adrenalinski brdski biciklizam… Duster je spreman za svaki teren. Dacia Duster će ispuniti sve vaše snove o bijegu od stvarnosti.

Duster 4×4 je opremljen novim šesterostupanjskim ručnim mjenjačem i intuitivnom komandom za pogon na četiri kotača, što mu osigurava dobru okretnost i pridonosi performansama terenca.

Unutrašnjost Dustera je prostrana i udobna. Kabina je praktična i funkcionalna i u njoj se može udobno smjestiti pet putnika kojima je na raspolaganju prtljažnik obujma do 475 l, ovisno o verziji. Duster odgovara na sve potrebe kupaca.
Uz izdržljivost, pouzdanost i terenske sposobnosti, Dacia Duster se odlično snalazi i u pogledu ekološke osviještenosti. Dizel verzije vozila Dacia Duster imaju emisiju CO2/km od 135 g CO2/km na verziji 4×2 – stoga imaju potpis Dacia eco2 i 145 g CO2/km na verziji 4×4 109ks uz prosječnu potrošnju od 5,6l na 100 km. Budući da ima nisku emisiju CO2 Dacia Duster više "štiti" okoliš.
Vremena su se promijenila.

Nekada je voziti terenac predstavljalo privilegiju. Odsada je s Daciom Duster taj užitak dostupan svima. Zasigurno će vas osvojiti privlačnom cijenom i niskim troškovima korištenja. Dacia Duster zna štedjeti! Dacia Duster može biti vaša već od 79.900 kn

Za dobrim konjem prašina se diže.
I za vašim Dusterom će se dizati prašina!
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top