Dacia Lodgy

Auto moto Komentari isključeni za Dacia Lodgy 41

Jednovolumen Dacia Lodgy zna se prilagoditi vašim potrebama.Želite više prostora za odlaganje? Samo recite i ovaj će auto ispuniti sve vaše želje. Klupa u 2. redu je preklopiva u omjeru 1/3-2/3*, a može se i potpuno sklopiti, baš kao i klupa u 3. redu. Tako možete prijeći s konfiguracije sa 7 na 2 sjedala, zadržavajući ili vadeći 3. red sjedala iz vozila.


Obujam prtljažnika Dacije Lodgy je jedinstven na tržištu. Može iznositi do 2617 dm3 u konfiguraciji s 2 sjedala ili 207 dm3 u konfiguraciji sa 7 sjedala. Usto, niski utovarni prag praktičan je za utovar svih teških predmeta. Ne morate više birati između prostornosti u kabini i prtljažnog prostora. S Dacijom Lodgy imate i jedno i drugo!
No praktičnost tu ne prestaje. Dacia Lodgy nudi do 30 litara prostora za odlaganje* optimalno raspoređenog po kabini, među kojim je i velik, lako dostupan pretinac na vrhu instrumentne ploče.
Udobnost i prostranost
Čim otvorite vrata, otkrit ćete koliko Dacia Lodgy ima osjećaja za praktičnost. Riječ je o prostornoj unutrašnjosti osmišljenoj da prihvati cijelu obitelj te dobro promišljenim pretincima za što lakši život u automobilu. Lodgy misli na sve. Sa sedam pravih sjedala i rekordnom prostornošću u 3. redu u razini koljena i visini sjedala, najbolji je u svojem segmentu. Udobnost se također mjeri učinkovitim i brzim grijanju i klima-uređajem koji jamče jednaku toplinsku udobnost u cijeloj kabini. Udobno smješteni u jednovolumenu Lodgy, vozač i njegovi suputnici osjećaju se ugodno kao kod kuće..
Pouzdanost i robusnost
Vjeran genima marke Dacia, Lodgy ima sve potrebne kvalitete glede pouzdanosti i robusnosti. Zračni jastuci, sustav protiv blokiranja kotača ABS, sustav za pomoć pri naglom kočenju AFU* i nadzor stabilnosti vozila ESC* (kontrola putanje), graničnik brzine, pomoć pri parkiranju straga, 3 sjedala s priključkom za dječje sjedalo ISOFIX u 2. redu te jamstvo od 3 godine ili 100 000 prijeđenih km – mislilo se na sve kako bi se zaštitili vaši najmiliji.
Oprema i motori
Kao novost u gami Dacije, Lodgy nudi posve novi multimedijski sustav MEDIA NAV. Sustav obuhvaća radio, priključak za prijenosne glazbene uređaje, telefon Bluetooth® i navigaciju sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir (18 cm). Odlikuje ga intuitivna uporaba i jedinstvena cijena. Lodgy nudi i drugo multimedijsko rješenje Dacia_Plug&Radio koje uključuje novi radio s velikim zaslonom i komandama na upravljaču, CD-kompatibilan čitač s mp3 glazbenim zapisima, priključak za USB i dodatni priključak u prednjem dijelu te tehnologiju Bluetooth®.

Lodgy u ponudi ima benzinske i dizelske motore. Dizelske inačice dCi sa 90 i 110 KS nose oznaku Dacia eco², jamstvo male potrošnje (manje od 5 l/100 km) i niske emisije CO2 (109 g/km na motoru 1,5 dCi 90 KS i 135 g/km na motoru 1,2 TCe sa 115 KS). Novi turbobenzinski motor TCe 115 s izravnim ubrizgavanjem rabi najbolju tehnologiju benzinskih motora grupe Renault, predstavljenu na modelima Megane i Scenic.
Vaš ZAK d.o.o., Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top