Dacia Logan MCV

Auto moto Komentari isključeni za Dacia Logan MCV 19

Logan MCV je dostupan u verziji s 5 i 7 sjedala za maksimalnu mogućnost višenamjenske upotrebe i prilagodbu vašim potrebama, bilo da se radi o mjestu za vaše putnike ili tovarnom prostoru, a sve to uz najveću udobnost.

Velika funkcionalnost klupe omogućuje jednostavnu transformaciju iz konfiguracije sa 7 sjedala na 5 ili 2 sjedala ovisno o vašim trenutnim potrebama. Pristup prtljažniku Logana MCV je olakšan niskim pragom utovara i 2 asimetričnim vratima (1/3-2/3). Logan MCV vam nudi polivalentno vozilo koje može imati čak 7 sjedala, i to po najboljoj cijeni.
Pouzdanost
Logan MCV ima robusnu šasiju, naslijeđenu od umijeća grupe Renault. Spoj je besprijekornog prianjanja na cestu i izvrsne kvalitete ovjesa, na svim vrstama površina. Logan MCV nudi cjelovitu gamu motora koji vam jamče pouzdanost i užitak vožnje. Benzinski motori pružaju veliko zadovoljstvo vožnje u svim prilikama. Dizelski motori 1.5 dCi 70 KS i 1.5 dCi 85 KS ističu se svojom ekonomičnošću. Polivalentni i moderni, oduševljavaju svojom udobnom svakodnevnom uporabom.

Jamstvo Renault

DACIA Logan MCV opremljena je benzinskim i dizelskim motorima koji su se već dokazali na brojnim vozilima obitelji RENAULT i koji su pridonijeli uspjehu game DACIA.
Vanjske linije
Iako je višenamjensko vozilo iznimne prostornosti, Logan MCV ne zanemaruje svoju vanjsku liniju. Zahvaljujući velikim dimenzijama i dugačkom međuosovinskom razmaku koji ograničava prevjese, Logan MCV ima skladnu liniju koja je istovremeno robusna i dinamična. Krovni nosači*, bočne zaštitne letvice*, svjetla za maglu* ili naplatci od legure* oprema su koja pridonosi potvrđenom stilu Logana MCV.
* u serijskoj opremi ili opciji, ovisno o verziji
ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top