Dacia Sandero i Sandero Stepway dodatno opremljeni zimskim gumama i zimskim paketom

Akcije, Auto moto Komentari isključeni za Dacia Sandero i Sandero Stepway dodatno opremljeni zimskim gumama i zimskim paketom 33

Neki ljudi ne vole zimu. Drugi jednostavno uživaju u njoj. Dacia Sandero Ambiance Pack 1.4 već od 61.900 kn* i Sandero Stepway 1.6 Pack već od 77.900 kn* poznati su po svojoj pouzdanosti koja vam jamči da nećete gubiti vrijeme i energiju na skupe popravke.


Dodatno opremljeni zimskim gumama i zimskim paketom (krovni nosači, gumeni tepisi, sprej za odmrzavanje, metlica za stakla), spremni su odvesti vas u zimske avanture. Vama preostaje samo da uživate u ovom, po mnogima najljepšem, dobu godine.
Akcija se odnosi na modele Sandero, Sandero Stepway i Logan MCV, a traje od 2.11.2011. do isteka zaliha, vrijedi za fizičke osobe i isključuje sve druge akcije.
*Cijena i 5 godina jamstva vrijede uz Dacia Financiranje, a jamstvo vrijedi do ispunjenja prvog od dva navedena uvjeta. Dacia Sandero i Sandero Stepway: Prosječna potrošnja: 5,0 – 7,3 l/100 km. Emisija CO2: 108 – 169 g/km. Slike automobila su simbolične.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409, www.zak.hr

Pretraži

Back to Top