Dacia Sandero

Auto moto Komentari isključeni za Dacia Sandero 21

Velikodušna, pristupačna i robusna berlina.

Daciju Sandero stvorili smo uz posvemašnje napore kao vozilo neosporne kvalitete sa cijenom koja je vjerna duhu Dacije, što znači privlačnu radi svoje prostornosti i ponuđenih karakteristika. Iako po cijeni Dacia Sandero pripada kategoriji malih automobila, njezine izdašne dimenzije otkrivaju da se radi o višoj kategoriji kompaktnih vozila.
Dacia Sandero nudi pet pravih sjedala i praktičan prtljažnik od 320 l, čija zapremnina može iznositi do 1200 l zahvaljujući preklopivoj klupi. Ugodnu unutrašnjost čine udobna sjedala i veliki prostor za noge. Nadalje, armaturna ploča i sve komande na mjestu vozača osmišljeni su tako da osiguravaju potpuno bezbrižnu vožnju.
Robusnost / pouzdanost
Robusnost i pouzdanost bili su okosnica dizajniranja Dacije Sandero i ove su dvije karakteristike marku Dacia učinile prepoznatljivom. Dacia Sandero opremljena je potvrđenim Renaultovim motorima, sigurnosnim funkcijama i šasijom koja može svladati sve ceste na koje vas put nanese. Dacia Sandero nudi jamstvo od 3 godine ili za prijeđenih 100 000 km*, i ističe se smanjenim troškovima održavanja i popravka.

*ovisno o prvom ispunjenom uvjetu

Užitak vožnje i višenamjenska uporaba
Uvijek pod kontrolom. Zaobiđite rupe na cesti i sigurno vozite na oštećenim cestama…Nova Dacia Sandero raspolaže s potrebnom upravljivošću za sve vrste površina. Dacia Sandero ima izvrsnu udaljenost od tla (155 mm) koja joj omogućava vožnju po svim vrstama gradskih i izvangradskih cesta. Također je opremljena zaštitom podvozja za sigurnu vožnju po svim putevima. Dacia Sandero koristi Loganovu platfromu proizašlu iz B platforme Grupe Renault, što znači da je naslijedila kvalitetne stražnje i prednje ovjese i nudi preciznu vožnju i ležanje na cesti.
Vanjske linije
Dacia Sandero se potvrđuje kao moderna berlina zavodljivog dizajna, koji je istovremeno dinamičan i robustan, a posebna pozornost posvećena je prednjem dijelu koji se ističe vrlo izražajnim svjetlima. Izgled bočnih stranica karoserije u obliku ”padajućeg vala”, dodatno naglašava dojam robusnosti. Stil stražnjeg dijela pridonosi dojmu prostornosti i okretnosti.
Zak d.o.o., BENCETIĆI 10j, 47201 DRAGANIĆI, Tel : 047 644 600, www.zak.hr

Pretraži

Back to Top