DAN OTVORENIH VRATA u FRAK-u

Događanja, Dom Komentari isključeni za DAN OTVORENIH VRATA u FRAK-u 20

Zagrijte svoj dom – ekonomično, efikasno i ekološki prihvatljivo!
U FRAK-u se u subotu, 08. studenog 2014. na Jelašima 28 f, u Karlovcu održava Dan otvorenih vrata.


Na već tradicionalnoj manifestaciji pod nazivom ”Zagrijte svoj dom – ekonomično, efikasno i ekološki prihvatljivo!” renomirani će proizvođači predstaviti svoj asortiman opreme za centralno, solarno i podno grijanje, peći i kamine na drva te alat potreban za instalaciju navedene opreme.
Tvrtka FRAK će kupcima predstaviti i svoju uslugu ”Ključ u ruke”. U prodajnim salonima FRAK-a kupci mogu uz stručno savjetovanje prodajnog osoblja izabrati opremu za uređenje kupaonice ili ugradnju grijanja i klimatizacije. Izabrana oprema se besplatno dostavlja na kućnu adresu klijenta.
FRAK ima i timove montera koji pod nadzorom inženjera izvode radove u dogovorenom roku. Na izvedene radove tvrtka daje garanciju za izvedene radove u trajanju dvije godine te osigurava servis ugrađene opreme.
Jedan od izlagača na Danu otvorenih vrata će biti poznati talijanski proizvođač FERROLI koji će predstaviti kotlove na kruta goriva i pelete, čelične i aluminijske radijatore, električne i kombinirane bojlere te dizalice topline.
FERROLI je svjetski zastupljen brand na tržištu grijanja, ventilacije i klimatizacije. Već više od 50 godina nudi potpuna rješenja za grijanje i proizvodnju tople sanitarne vode. Kotlovi su pomno dizajnirani i proizvedeni u modernoj ljevaonici i proizvodnim pogonima u San Bonifaciu, na sjeveroistoku Italije.
SENKO je poznati hrvatski brand u području proizvodnje štednjaka, kamina i peći na drvenu biomasu, klasičnih i za centralno grijanje. Proizvodnja SENKO je u potpunosti zaokružena: od vlastitog odjela razvoja proizvoda, pripreme dijelova laserskim rezanjem, CNC robotskim zavarivanjem kotlova i linijskom montažom do suvremeno opremljenog laboratorija za kontrolu kvalitete i ispitivanje proizvoda. Poseban segment u SENKO sustavu predstavlja odjel razvoja koji u suradnji s Fakultetom strojarstva i brodogradnje razvija inovativna rješenja novih proizvoda i usavršava već postojeća.
CENTROMETAL je renomirani hrvatski proizvođač opreme za centralno grijanje koji je već dugi niz godina prisutan na tržištu europskih zemalja s visokokvalitetnim kotlovima i etažnim pećima za centralno grijanje,kombiniranim inox bojlerima, spremnicima tople vode, solarnim kolektorima i ostalom opremom iz svog proizvodnog programa.
PLAMEN je tvornica smještena u Požegi, sa 85-godišnjom tradicijom u proizvodnji lijevanoželjeznih proizvoda. Tvrtka je izvozno orijentirana, te preko 70% proizvodnje izvozi na tržište EU i ostalih europskih zemalja. Iz bogatog proizvodnog programa PLAMEN će na Danu otvorenih vrata u FRAK-u predstaviti asortiman kamina, peći i štednjaka koji se odlikuju vhunskom kvalitetom i elegantnim dizajnom.
Poznati njemački proizvođač TECE, koji je u svijetu poznat kao pionir u području polimernih cijevnih instalacijskih sustava, prisutan je već par godina i s vlastitom podružnicom u Hrvatskoj. Iz široke lepeze proizvoda TECE će ovu subotu u FRAK-u predstaviti sustav podnog grijanja TECE floor i univerzalan sustav koji je jednako prikladan za instalaciju pitke vode i grijanja, kao i za instalaciju komprimirani zraka i plinaTECE flex. TECE proizvode karakterizira 100%-na kompatibilnost, sigurnost i kvaliteta.
Tvrtka WÜRTH će predstaviti prodajni program iz područja građevine s naglaskom na vijčanoj robi, alatima za profesionalne majstore i amatere te zaštitnoj opremi. Proizvodi marke WÜRTH se odlikuju trajnošću, kvalitetom te zadovoljavaju i najzahtjevnijeg majstora.
Svjetski poznati brand VAILLANT nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripremu tople vode koristeći sve energente: plin, ulje, struju, zeolit, vodik, kao i obnovljive izvore energije: solar i toplinu zemlje, vode i zraka u sustavima toplinskih pumpi. VAILLANT je sinonim za kompetenciju, inovaciju i pouzdanost.
Za sve svoje posjetioce na Dan otvorenih vrata FRAK je pripremio i poklone iznenađenja te nagradne igre. Posjetite FRAK 08. studenog 2014. i uživajte u ugodnom i edukativnom druženju!
Od 08. studenog do 30. studenog 2014. u prodajnim salonima tvrtke FRAK sva oprema za centralno i solarno grijanje, kamini i štednjaci na kruto gorivo, solarni setovi i alati su po akcijskim cijenama.
PRODAVAONICA 1 – TERMOTRGOVINA
Jelaši 28 f, Karlovac
tel: 047 641 400
PRODAVAONICA 2 – TERMOTRGOVINA
D. Taborište 157/a, Slunj
tel: 047 777 691

PRODAVAONICA 3 – TERMOTRGOVINA
Trg Josipa Broza 4, Karlovac
tel: 047 658 488
www.frak.hr
[email protected]

Pretraži

Back to Top