Dan otvorenih vrata u tvrtki FRAK d.o.o

Događanja, Dom Komentari isključeni za Dan otvorenih vrata u tvrtki FRAK d.o.o 7

U prostorima tvrtke FRAK d.o.o. na adresi Jelaši 28f, Karlovac održat će se 07.06.2014. od 09:00 sati Dani otvorenih vrata pod motom “Kupaonica – moj najljepši kutak doma”. U izložbenom prostoru posjetitelji će moći pronaći mnogo ideja i savjeta za uređenje svoje kupaonice.


Tom prilikom će predstavnici renomiranih tvrtki predstaviti proizvode iz svog asortimana te najaviti novitete koje će preko ovog poduzeća plasirati na tržište. Očekuje Vas akcijska ponuda za uređenje kupaonica, keramičkih pločica, klima uređaja, solarnih sustava i alata.
Kroz izravan kontakt s predstavnicima proizvođača tvrtka FRAK d.o.o. želi svojim kupcima omogućiti da više saznaju o određenim proizvodima, odnosno o njihovoj namjeni.
Za posjetitelje su pripremljene prezentacije novih proizvoda te nagradne igre i poklon iznenađenja.
Posjetite Dan otvorenih vrata u tvrtki FRAK d.o.o. i uredite svoju kupaonicu iz snova – očekuje Vas iznimno bogata ponuda, akcijske cijene i stručno osoblje!
FRAK d.o.o., Jelaši 28 f, Karlovac
www.frak.hr

Dan otvorenih vrata u tvrtki FRAK d.o.o

Akcije, Dom, Gradnja Komentari isključeni za Dan otvorenih vrata u tvrtki FRAK d.o.o 0

U prostorima tvrtke FRAK d.o.o. na adresi Jelaši 28f, Karlovac održat će se 06.04.2012. od 08:00 sati Dani otvorenih vrata pod motom “Korak do kupaonice iz snova”. Na više 500 od kvadratnih metara izložbenog prostora posjetitelji će moći pronaći mnogo ideja i savjeta za uređenje svoje kupaonice.

(više…)

Pretraži

Back to Top