Dani otvorenih vrata na Veleučilištu u Karlovcu

Događanja Komentari isključeni za Dani otvorenih vrata na Veleučilištu u Karlovcu 9

Veleučilište u Karlovcu 16. i 17. travnja 2012. godine organizira Dane otvorenih vrata koji su namijenjeni u prvom redu svim srednjoškolcima, potencijalnim studentima Veleučilišta u Karlovcu, njihovim roditeljima, ali i svima koji se žele pobliže upoznati s Veleučilištem u Karlovcu i njegovim stručno-znanstvenim radom.


Vrata Veleučilišta bit će širom otvorena svim zainteresiranim posjetiteljima u ponedjeljak, 16. travnja 2012. godine u terminu od 10 do 13 sati i u utorak, 17. travnja 2012. godine u terminu od 15 do 18 sati.
Želja nam je što neposrednije prenijeti informacije o studijskim programima, kao i uvjetima upisa i studiranja. Srednjoškolci će tako imati priliku upoznati što ih čeka jednoga dana kada upišu Veleučilište u Karlovcu, a i roditelji će moći saznati na koji način i gdje njihova djeca provode svoje vrijeme.
Svi zainteresirani imat će priliku razgledati prostorije Veleučilišta, upoznati nastavno osoblje i studente Veleučilišta koji im iz prve ruke mogu prenijeti svoja iskustva i dojmove o studiranju.
U okviru organiziranih posjeta, gostima će biti održano kratko predavanje, kao i vođene ture po odjelima i laboratorijima Veleučilišta.
Uz to, predstavit će se i studentske udruge koje su dio studentskog života i služe kao mjesta zabave, učenja i izvannastavnih aktivnosti.
Srdačno Vas pozivamo da prisustvujete ovom iznimnom događaju!
Dekan: Prof.dr.sc. Branko Wasserbauer

Pretraži

Back to Top