Dječji krevetići s motivima iz crtića

Djeca Komentari isključeni za Dječji krevetići s motivima iz crtića 49

Jednostavnošću linija i osjećajem mirnoće i čistoće koji ostavlja bijela boja, dječji krevetić iz majstorske radionice Stolarije Ribičić ni po čemu se ne nameću u prostoru.

Slažete li se da je dječja soba kao anđeoski dom? Šarenilo boja budi djetetovu maštu i ostavlja dojam razigranosti, veselja i dinamike u sobi kako bi dijete imalo dovoljno motivacije i želje da u njoj provodi sve svoje slobodno vrijeme, ako već mora biti u stanu. Boje su međutim poticajne i na večer, kada dijete treba uspavati, a što nije dobro! Neki su pak neskloni bojama, jer će dijete odrasti, a njegova će soba tada djelovati neozbiljno. Može li bijelo djelovati dovoljno maštovito i diskretno pobuditi maštu. Može! Pogledajte zanimljive prijedloge stolarije Ribičić.
Jednostavnošću linija i osjećajem mirnoće i čistoće koji ostavlja bijela boja, dječji krevetić iz majstorske radionice Stolarije Ribičić ni po čemu se ne nameću u prostoru. Dapače, djeluje vrlo diskretno i opuštajuće, a dječju sobicu spreman je predočiti kao idealan prostor za odmor.

Krevetić u bijeloj boji, kao i u nježno pastelnim nijansama roza boje za djevojčicu ili svjetlo plave za dječaka, lako će se uklopiti u svaki prostor, neovisno o tome jeste li sobu već opremili namještajem u živim bojama, ili ste pobornik nježnih, pastelnih boja. Bijela, koja najbolje odražava čistoću prostora, a kakva bi dječja soba sigurno trebala biti, univerzalna je boja koja omogućava i višekratnu upotrebnu krevetića, u slučaju da je drugo dijete spola različitog od prvijenca ili će krevetić naslijediti prinova u široj obitelji!
Svojim oblo obrađenim rubovima i čvrstom, zatvorenom konstrukcijom dječji krevetić Stolarije Ribičić djetetu, ali i roditeljima pruža sigurnost. Kada se dijete počne ustajati u krevetiću, roditelji mogu biti mirni i sigurni da se stranice krevetića neće rastvoriti, te da se dijete neće udariti u neki od oštrih rubova, kakvih na ovom krevetiću nema!
Iako nenametljiv, dječji će krevetić brzo pokazati svoj diskretni šarm, jer pažljivijim pogledom na njegovim ćete stranicama otkriti diskretno izrezbarene likove iz crtića, poput Mika Mausa i mišice Mini, patka Paška, Winnie Pooha ili psića iz 101 Dalmatinca. Oble i velike rezbarije, te zanimljivi likovi ubrzo će privući i pažnju djeteta , kada krene u vizualno upoznavanje okoline koja ga okružuje, a još dugo će ostati lijep ukrasni detalj u suvremeno i lijepo uređenoj dječjoj sobi.
Majstorska radionica Ribičić predlaže nam i dopunu dječjoj sobi, u kojoj je uz dječji krevetić, pokazalo je iskustvo brojnih majki, vrlo koristan i praktičan, pa čak i neophodan ormarić za presvlačenje i kupanje bebe. Niski ormarić s nizom prostranih ladica omogućava smještaj sve bebine robice, koja majkama prilikom kupanja i presvlačenja mora biti pri ruci; od pelena, odjeća, do ručnika za brisanje, kupki za bebu i krema za njenu kožu.
Poluvisoki ormarić pokazao se vrlo praktičnim i za majku, koja se prilikom kupanja djeteta i presvlačenja, a kada je dijete malo na to koristi dosta vremena, ne mora biti sagnuta iznad kade ili uobičajenog ležaja, već sve poslove oko bebe radi u uspravnom položaju. Ukoliko to isto radi u sagnutom položaju, savinute kičme, ona zbog neprirodnog položaja trpi opterećenje i dolazi do bolova u leđima, pa čak i ukočenosti.
Navrh ormarića nalazi se mekani podložak, kako bi dijete mogli položiti na mekanu i vodonepropusnu podlogu prilikom izlaska iz kadice, brisanja i oblačenja ili presvlačenja. Osim što će dijete biti na mekanoj i toploj podlozi, dodatnu zaštitu pruža povišeni zaštitni rubnik, koji je spriječiti da se dijete prevrne i padne s ormarića, ako majka u tom trenutku traži novu pelenu u ormariću.

Vrlo praktično i funkcionalno osmišljen je i položaj plastične kadice za kupanje bebe, koja je postavljena na klizaćima u sklopu bočno pozicionirane ladice koja se izvlače zajedno sa stranicom na kotačićima. Ovakav smještaj kade omogućava njeno lako izvlačenje pored ormarića, čiji je sastavni dio. Nakon kupanja kadu je moguće jednostavno ugurati u ormarić, pa ne zauzima dodatan prostor u sobi, te nije nepotreban detalj koji odvlači pažnju od dječjih motiva diskretno izrezbarenih na stranicama ormarića.
Svoju maštovitost i kreativnost u Stolariji Ribičić su spremni podijeliti sa svojim mušterijama, tako da će na dječjim krevetićima, ali i drugim komadima namještaja čija izrada im je povjerena, napraviti motive iz crtića, prema dogovoru ili posebnoj narudžbi, na obostrano zadovoljstvo!
Stolarija Ribičić, Stjepana Mihalića 43, Karlovac, Tel: 047/611-433,601-434 Fax: 047/611-100,601-433, www.stolarija-ribicic.com
[email protected]

Pretraži

Back to Top