Dječji sajam Karlovac

Djeca, Događanja Komentari isključeni za Dječji sajam Karlovac 18

05. i 06. travnja 2014. godine biti će održan „Dječji sajam Karlovac: zabavno-edukativno-prodajni susreti malih i velikih“. Sajam se održava u shopping centru Supernova.


Na Sajmu će se predstaviti obrtnici i poduzetnici iz Karlovačke županije sa svojim proizvodima i uslugama vezanim uz bebe, djecu i trudnice, ali i gosti iz Zagreba i drugih gradova.Posjetitelji će moći kupiti dječju i odjeću za bebe, cipelice, odjeću i svijeće za krštenje, kozmetiku, pelene, dekice, posteljine, igračke, personalizirane predmete, odjeću za trudnice.
Oba dana na Sajamskoj pozornici bit će veseo i šarolik program: nastupi dječjih zborova, plesnih skupina i kulturno-umjetničkih društava,nastupi vrtićke djece, pripovijedanje bajki, atraktivne sportske prezentacije, fotografiranje u Sajamskom studiju, edukativne radionice (izrada mapa s blagom, radionica engleskog jezika, izrada nakita)te brojne nagradne igre.U suradnji s Cehom frizera Obrtničke komore Karlovačke županije, bit će organizirana revija dječjih frizura.
Na Sajmu će korisne savjete malima i velikima davati nutricionist i oftalmolog. Program na pozornici će voditi glumice Doris Pinčić Rogoznica i Dunja Fajdić.

Pretraži

Back to Top