Dječji zbor "Zorica" nastupa na 24. Međunarodnom dječjem festivalu "Mali Split"

Događanja, Kultura Komentari isključeni za Dječji zbor "Zorica" nastupa na 24. Međunarodnom dječjem festivalu "Mali Split" 17

Dječji festival “Mali Split 2014.” ove se godine održava po 24. put kao rezultat velikog napora organizatora i velike ljubavi prema djeci i njihovom glazbenom izričaju.


Ove godine "Mali Split" se održava 7. srpnja na Prokurativama. Ovaj festival nije samo glazbena manifestacija, on je mnogo više od toga.
To je fešta nota, dječjih pjesama, igre i maštanja. Ponovno će djevojčice i dječaci, mladost iz Splita, Dalmacije i Hrvatske u 1700. godina starom, ali uvijek raspjevanom i u srcu mladom Splitu – iz srca pjevati na radost svojih vršnjaka, ali i odraslih. Sudjelovat će 15 izvođača, a među njima je i Dječji zbor "Zorica" sa skladbom "Ako ti".
Skladbu će otpjevati solist Jan Samardžija uz pratnju zbora. Tekst je napisala Vesna Žagar Radovanić, a aranžman su odradile zajedničkim snagama Vesna Žagar Radovanić i Irena Božičević. Našim "Zoricama" želimo puno sreće i uspjeha na ovom festivalu.

Pretraži

Back to Top