Dobrodošli u svijet slastica Pekare Mus!

Hrana Komentari isključeni za Dobrodošli u svijet slastica Pekare Mus! 91

Intervju: Sonja Mus


Pekara Mus osnovana je 1991. godine i osim pekarstva u ovoj obiteljskoj tvrtci naglasak stavljaju na izradu svih vrsta kolača i torti za sve prigode (svadbe, rođendane, krstitke…). Iz ljubavi prema kolačima i slastičarstvu 1995. godine je gospođa Sonja Mus pokrenula izradu kolača i torti kojima posvećuje pažnju u najsitnijim detaljima. Nastavku uspješne poslovne i životne priče pridružila se i druga generacija u obitelji, unoseći svježu energiju, nove ideje i metode rada. Ugodna sugovornica u ovom broju Promo izloga bila nam je gospođa Sonja Mus, vlasnica Pekare Mus iz Ribnika.
"Naša obiteljska tvrtka danas zapošljava 40-ak djelatnika dok je u slastičarskom dijelu uz mene još 5-ero ljudi. Počeci su bili teški i posao se postepeno razvijao. Uz pekarski program danas je u u našoj ponudi više od 30 vrsti kolača i torti ovisno o ukusu i željama mladenaca. Proizvodnja suhih kolača oduvijek je bila zaštitni znak naše tvrtke i rješenje za sve vrste svečanosti koje organizirate.

Svi naši proizvodi se izrađuju i čuvaju u strogo kontroliranim uvjetima, prirodni su i domaći, receptura je isto tako domaća, izbjegavamo sve aditive i konzervanse.
Voće uglavnom otkupljujemo od domaćinstava iz našeg kraja koji se bave proizvodnjom voća. Imamo dnevno svježe kolače i garantiramo za našu kvalitetu proizvoda, osiguravamo dostavu bez obzira na udaljenost svečanog događaja, vršimo pakiranje i aranžiranje u našu ambalažu, pakiramo na tacne raznih gramatura ovisno o željama kupaca.
Izrada torti je jedan kreativan posao i sve se može ukrasiti i napraviti prema vašim željama. Posebno dizajnirane svadbene torte, način prezentacije i tradicionalne slastičarske recepture visoke kvalitete vrhunac su Vaše svadbene večere.

Pri odabiru slatkog menija važno je pridržavati se tradicije kada su u pitanju kolači, ali isto tako iznenaditi uzvanike neobičnom trendy tortom. Mladenci najčešće biraju čokoladnu ili voćnu tortu. Što se tiče okusa najpopularniji je ledeni vjetar, a slijede ih čokolada i rafaelo.
Kod torti stalno izlazi nešto novo, trendovi se mijenjaju, sada su moderne torte iz tičino mase koja se oblači izvana, torte mogu biti u raznim bojama koje biraju mladenke (lila, roza, crno bijela ili nešto drugo…). Nama je najveća pohvala kada dobijemo povratnu informaciju kako se torta pojela i da su ljudi bili zadovoljni na toj svadbi, krstitkama, rođendanu…
Prilagođavamo se tržištu koliko možemo, a u cijenama smo korektni i uvijek se može nešto iskombinirati i ići na ruku kupcu.

Naši kupci su iz Karlovca, Duge Rese, ozaljskog kraja, Zagreba i u posljednje vrijeme od kada je otvoren čvor Novigrad na autocesti jednostavnije i brže se može doći do nas, što nam je velika prednost. Stalno smo prisutni na sajmovima vjenčanja u Zagrebu i proširili smo svoju ponudu na iznajmljivanje limuzina, izradu zahvalnica te ukrašavanje svadbenih stolova.

Što se tiče nekih poslovnih planova za dalje, rado bi se modernizirali i nabavili neke nove strojeve, olakšali si proces proizvodnje, ali zbog trenutne ekonomske situacije malo ćemo usporiti taj razvoj.

Dođite kod nas ispunit ćemo Vam Vaše želje i nadam se da ćete biti zadovoljni…"

Pekara Mus
Ribnik 36, 47272 Ribnik
Tel.: 047/ 742 104, 742 105
Iznajmljivanje limuzine:
098/ 759 672, 098/ 247 965

Pretraži

Back to Top