Dobrodošli u zonu sigurnosti

Auto moto Komentari isključeni za Dobrodošli u zonu sigurnosti 31

Euroherc osiguranje je u suradnji s HAK-om pripremilo novi proizvod pod nazivom ZONA o kojem nam je nešto više rekla Sanja Erak – djelatnica odjela prodaje u Euroherc podružnici Karlovac.


PI: Ovih dana obogatili ste svoju ponudu za jedan novi proizvod. O čemu je točno radi?
S.E.: Od 01.03.2013. god. u našu ponudu uvrstili smo novi proizvod pod nazivom ZONA. Radi se o jedinstvenom osiguravateljnom proizvodu koji u sebi sadrži dvije komponente za sigurniju i bezbrižniju vožnju – osiguranje nezgode vozača i putnika u vozilu, te pomoć na cesti u slučaju kvara ili prometne nezgode. Od sada ovo pokriće možete ugovoriti na našoj polici obaveznog osiguranja. Ovaj proizvod plod je suradnje Euroherca i HAK-a.
ZONA uz optimalan odnos cijene i kvalitete donosi sljedeća pokrića i razne pogodnosti:
-Osiguranje vozača i putnika u slučaju nezgode
-Pomoć na cesti
-Prijevoz vozila
-Zamjensko vozilo do 2 dana
-Čuvanje vozila do 7 dana
-10% popusta na usluge pomoći na cesti iznad novčanih limita
-Osiguranje Pomoći na putu odnosi se na područje Republike Hrvatske, 24 sata dnevno tijekom cijele godine. U slučaju potrebe, jednim pozivom na besplatni info telefon HAK-a 1987 stručna i pouzdana pomoć na cesti stiže u najkraćem roku i našem osiguraniku omogućava daljnji nastavak vožnje.
Glavna odlika ZONE je da ta da se ona "veže" uz policu, a ne za vozača (kao što je slučaj kod klasičnog članstva u HAK-u) te time uvelike olakšava probleme naših osiguranika.
PI: Kako je došlo do ideje za ovakvim proizvodom i zašto baš suradnja sa HAK-om?
S.E.: Na temelju višegodišnjeg iskustva i praćenja potreba za osiguranjem, zahtjeva naših osiguranika i korisnika HAK usluga, kao i praćenja suvremenih trendova u osiguranju razvijen je ovaj jedinstveni proizvod. Potrebu za ovakvim proizvodom potvrđuju i rezultati HAK-ovog istraživanja.
HAK je vodeća hrvatska udruga koja se bavi asistencijom na cesti i koja iza sebe ima 50 godina iskustva. Kada tome dodate i 20 godina uspješnog poslovanja Euroherca, tijekom kojih smo se profilirali kao tržišni lideri i specijalisti za osiguranje motornih vozila, kvaliteta i uspjeh su zajamčeni. Sinergija ovih vodećih brandova našim osiguranicima donijet će više sigurnosti.
PI: Gdje i kako se ugovara ZONA?
S.E.: Vrlo jednostavno. Na svakom prodajnom mjestu Euroherc osiguranja uz policu obaveznog ili kasko osiguranja, za svega par kuna mjesečno. Ugovaranjem ZONE prilikom sklapanja police autoodgovornosti uštedjet ćete vrijeme jer nema dodatnog odlaženja u HAK i ispunjavanje obrazaca, mi umjesto vas sve podatke dostavljamo u HAK . Zatražite savjet od naših djelatnika koji će vam detaljno objasniti ovaj proizvod.
PI:Smatrate li da ste sa ZONOM napravili iskorak na tržištu?
S.E.: Naravno. Uvijek se trudimo da naši osiguranici dobiju najbolju zaštitu na tržištu. Ubrzani tempo života tjera nas na promjene i novitete. Nitko na tržištu nema ovakav omjer cijene i pokrića jer smo od postojećih usluga na tržištu i paketa koje nudi HAK, odabrali samo ono najbolje i najkorisnije.
Za kraj bi samo poručila – DOBRODOŠLI U ZONU SIGURNOSTI, vašu zonu sigurnosti koju vam pruža Euroherc osiguranje.
EUROHERC osiguranje d.d.
Podružnica Karlovac, Prilaz Većeslava Holjevca 2a, 47 000 Karlovac, tel: 047/ 492 601
www.euroherc.hr

Pretraži

Back to Top