Drugi rođendanski bal Grada Karlovca

Događanja Komentari isključeni za Drugi rođendanski bal Grada Karlovca 17

I ove će godine Karlovčani i njihovi dragi gosti rođendan svoga voljenog grada, 13. srpnja, proslaviti svečanim rođendanskim balom na Trgu bana Josipa Jelačića.


Program počinje u 18,30 utrkom konobara, te se nastavlja Rođendanskim balom u 20,00 sati uz posebne goste Stjepana Jimmya Stanića i Barbaru. Potom slijedi svirka domaćeg Strings benda, a onda u 20,30 kreće defile rođendanskih torti te ocjenjivanje i degustacija. U 21,00 počinje koncert grupe The Cadillac & Waltera Neugebauera.
Posebnost ovogodišnjeg bala je u tome što će svaki plesni par dobiti na poklon jedan suncobran / kišobran pod kojim će plesati a svi plesači će moći dati humanitarni prilog za projekt "Vile i Vilenjaci – Artusi" u kojem sudjeluju djeca bez adekvatne roditeljske skrbi smještena u Dječjem domu Vladimir Nazor u Karlovcu.

Druga posebnost je fotografsko nadmetanje gdje će akreditirani fotografi svoje fotografije na temu rođendanskog bala izložiti na projekcijjskom platnu a sudionici bala će na taj način moći odabrati željenu fotografiju i kupiti je.
Ovo je ujedno i još jedno u nizu događanja kojim nastavljamo originalni projekt Promenada-kluba započet 2008 godine pod nazivom "Na temelju grada".
Još jednom pozivamo sve Karlovčanke i Karlovčane da se prijave za sudjelovanje i odaberu svoju plesnu poziciju, pozivamo sve zaljubljenike u fotografiju da se prijave na fotografsko nadmetanje i za kraj, pozivamo sve ugostitelje da svojim sadržajem upotpune ovaj nesvakidašnji događaj i da ga izradom rođendanskih torti slatko začine
Zaplešimo našem Karlovcu u čast i neka mu je sretan 432. rođendan!

Pretraži

Back to Top