Drvo trgovina – pravo mjesto za Vašu kuhinju iz snova!

Dom Komentari isključeni za Drvo trgovina – pravo mjesto za Vašu kuhinju iz snova! 39

U Drvo trgovini ćete sigurno pronaći sve što Vam treba.


Kupac kod nas dolazi s vlastitim mjerama koje se upisuju u obrazac za predaju narudžbe. Unos krojnih mjera se obavlja uz pomoć programa za optimizaciju koji maksimalno koristi površinu materijala. To za Vas, našeg kupca, znači da ćete iz svake pojedinačne ploče koju ste kod nas kupili, dobiti maksimum iskoristivosti površine. Otpaci su svedeni na minimum. Vaša ušteda je maksimalna.
1. Velik izbor materijala i uzoraka
U Drvo trgovini ćete sigurno pronaći sve što Vam treba. Veliki izbor kvalitetnih radnih ploča, fronti i dodatne opreme potrebne za Vašu kuhinju, omogućit će Vam da na jednom mjestu, napokon možete uz pravi savjet i kvalitetne materijale, mirno i pouzdano, riješiti svaki svoj zahtijev.
2. Fotorealističan prikaz kuhinje
Želimo Vam omogućiti najbolji mogući uvid u to kako će Vaša kuhinja na kraju izgledati, kako će se uklopiti u prostor i da li će odgovarati Vašim željama i potrebama. Iz tog smo razloga svim svojim kupcima osigurali iznimno profesionalnu uslugu projektiranja kuhinje. Program koji, prema Vašim idejama, vijerno prikazuje kuhinju u realnom prostoru, riješit će Vas mnogih dvojbi, omogućit će Vam lakše prostorno planiranje ali i idejno oblikovanje kuhinje. Za svakog našeg kupca, ulaganje u kuhinju je ujedno i ulaganje u udobnost, kvalitetu, funkcionalnost i estetiku svakog doma.
3. Usluge rezanja
Naši precizni i suvremeni strojevi, omogućuju rezanje kod nas kupljenog materijala s maksimalnom preciznošću. Oblikujemo prema Vašim željama i potrebama. Odgovorni smo prema svakom našem kupcu. Režemo sa maksimalnom iskoristivošću materijala i sa minimalnom količinom otpada. To su razlozi zašto je kod nas rađena kuhinja, uvijek isplativija.
4. Kantiranje
U našoj je ponudi velik izbor rubnih traka. Treba navesti prednosti, vrste kanitranja…
5. Dostava
Ne morate se više brinuti oko prijevoza. Svoje kupce rješavamo svih mogućih poteškoća s dostavom. Naša dostava, po simboličnim cijenama, doprema kupljenu robu do željene adrese.
6. Montaža
Kako bi naša usluga bila potpuna a Vaše zadovoljstvo potpuno, omogućavamo Vam stručnu i kvalitetnu uslugu montiranja. Naše stručno osoblje, pažljivo će rukovati s materijalom i monitrati kuhinju s najvećim stupnjem preciznosti.
7. Bijela tehnika
Svoju smo ponudu dodatno proširili kvalitetnim programom bijele tehnike. Birajte iz našeg širokog asortimana. S obzirom na visoku kvalitetu naših kuhinja, nudimo Vam i isto tako vrhunsku tehniku. U našoj su ponudi isključivo provjerene marke proizvoda, renomiranih proizvođači koji se ističu kvalitetom i tradicijom. Jamstvo i servis su osigurani.
8. Dodatna oprema
Slavine, sudoperi, ručkice…jednako su bitni i neophodni elementi svake kuhinje. Prilagođavamo se svakom Vašem zahtijevu. Veliku pozornost pridajemo kvaliteti, nudimo velik izbor dodatne opreme i nastojimo ispuniti svaki Vaš zahtijev.
Drvo-trgovina d.o.o.
Prodajni centar Karlovac, Antuna Mihanovića 7
Tel 047/646-044, ‎Fax 047/646160, www.drvo-trgovina.hr


Pretraži

Back to Top