ELEMENTAL – veliki koncert u Boogaloo-u!

Glazba Komentari isključeni za ELEMENTAL – veliki koncert u Boogaloo-u! 12

U subotu, 13.11.2010. od 21h – veliki koncert u Boogaloo-u.


Ulaznice za koncert se prodaju iznimno dobro pa ovim putem Elemental želi zahvaliti svim obožavateljima što su na taj način pokazali koliko su željni njihovog koncerta.

Isto tako, najavili su se fanovi ne samo iz Zagreba već i drugih gradova Hrvatske – Virovitice, Knina, Zadra (…) a najveće iznenađenje su fanovi koji potežu čak iz Beograda, Sarajeva, Konjica i sl!

Ponavljamo, koncert će snimati Transmeet TV s čak 5 kamera; priprema se poseban VJ-ing kojim će ekipa iz Trip to Zion-a ostaviti bez daha; Elemental je za tu prigodu pripremio svoje najpoznatije pjesme u sasvim drugom ruhu; fanovi još uvijek putem Elemental Facebook Fan Page-a biraju pjesme koje žele čuti na koncertu a da se rijetko izvode, dok će publika sav osobno snimljen materijal s koncerta moći proslijediti bendu koji će ga potom ukomponirati osim na svoj YouTube kanal i na video materijal koji planiraju izdati u budućnosti…ovo je samo dio onog što vas očekuje u subotu s Elementalom!

Još jedno iznenađenje pripremio je Elemental, ali o tome u petak, vjerujemo da će posjetitelji biti ugodno iznenadjeni.
Vidimo se na koncertu!

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna. Pretprodajna mjesta:
DALLAS MUSIC SHOP (Masarykova 6), CAFFE BAR NO SIKIRIKI (Nova Cesta 88), ROCKMARK (Berislavićeva 13), KVAZI (Jurišićeva 1 WAREHOUSE (Radićeva 25), SHOE BE DO (Avenue Mall), BOOGALOO (Vukovarsk 68).

Na dan koncerta ulaznice će stajati 50 kuna, vrata Boogalooa otvaraju se u 21 sat.
Pogledajte spot "Iz dana u dan" – http://www.youtube.com/watch?v=AvpkIZqWdVU

Pretraži

Back to Top