ELLE DEKOR Sajam stanovanja

Događanja, Dom Komentari isključeni za ELLE DEKOR Sajam stanovanja 14

Od 28. do 30. svibnja u zagrebačkoj Areni, na izložbenom prostoru od 5000 četvornih metara, održat će se Elle Dekor Sajam stanovanja.

Vodeći svjetski proizvođači namještaja i njihovi zastupnici napokon će moći i kod nas predstaviti najnovije trendove i dizajnerska rješenja u uređenju interijera i eksterijera.
Uz simulacije stanova prema zamislima poznatih dizajnera i stilista, na posebno osmišljenim izložbenim prostorima te uz vrhunske prezentacije izlagača, Sajam će pratiti i razna događanja. Održat će se izložbe domaćeg produkt dizajna, okrugli stolovi, promocije i radionice. Jednu od njih održat će ekskluzivni gost Sajma, svjetski priznati dizajner Ulf Moritz. Očekuje se i svjetska dizajnerska zvijezda Karim Rashid, a u sklopu Sajma održat će se i Danski dani dizajna, uz gostovanje poznatog Mortena Vossa.

Programima s fokusom na dizajnu, funkcionalnosti i udobnosti moći će se predstaviti domaći i strani proizvođači namještaja, njihovi zastupnici, građevinske i ostale tvrtke koje se izravno ili posredno bave opremanjem doma (home accessories, dekorativne tkanine, tepisi, rasvjeta, uređenje eksterijera…). Održavat će se i specijalne promotivne akcije dizajnerskih kolekcija, pa će posjetitelji moći kupiti namještaj po povoljnijim cijenama.

U suradnji s poznatim arhitektom Dujom Kaliternom bit će prezentirani gotovi uređeni stanovi kako bi posjetiteljima predstavili svoje viđenje ugodnih životnih prostora i na taj im način omogućili 3D prikaz onoga što zamišljaju, a ti stanovi će u cijelosti biti dostupni za razgledavanje.

U sklopu Sajma, Elle Dekor i tvrtka Intera izabrat će najbolji dizajn namještaja za 2010. godinu. Tema natječaja je puno drvo, a dizajnirani namještaj treba ispuniti sljedeće uvjete: originalnost ideje, trajnost, izvedivost, maštovitost i tržišna iskoristivost. Nagrađeni rad dobit će mogućnost izrade prototipa, može biti i uključen u kolekciju ELEMENT, a bit će predstavljen na Sajmu stanovanja i u Elle Dekoru.

Must have za proizvođače i distributere, Elle Dekor Sajam stanovanja za posjetitelje će biti otvoren u petak od 12 do 20 sati te u subotu i nedjelju od 10 do 20 sati, a cijena jednodnevne ulaznice je 25 kuna.

Na Elle Dekor sajmu stanovanja od 28. do 30.svibnja 2010. godine u Areni Zagreb moći će se vidjeti posljednji trendovi u pratećoj unutrašnjoj i vanjskoj industriji uređenja sa fokusom na dizajn, funkcionalnost i udobnost življenja. Na 4000m² izložbenog prostora predstaviti će se vodeći proizvođači namještaja, tvrtke koje se direktno ili indirektno bave opremanjem doma (home accesories, dekorativne tkanine, tepisi, rasvjeta, vrtovi, uređenje eksterijera i sl.), te građevinske tvrtke.Organizator sajma je Adria Media Zagreb d.o.o.

Pretraži

Back to Top