Epica u Zagrebu 24. ožujka

Glazba Komentari isključeni za Epica u Zagrebu 24. ožujka 17

Po prvi puta u Hrvatskoj Tvornica Deluxe i udruga Multiart domaćoj publici predstavljaju kultni nizozemski gothic metal bend Epica koji će u Zagrebu nastupiti u četvrtak 24. ožujka 2011. u Hypo centru, u dvorani Kornati, s početkom u 21 sat.


Fanovi će čuti live izvedbe pjesama s petog, aktualnog albuma Epice Design Your Universe, ali bend će izvoditi i svoje prepoznatljive hitove u kojima vješto kombiniraju elemente opere i death vokala koje su objavili na prethodnim, podjednako uspješnim studijskim albumima.
Epica će dobiti i svoju hrvatsku podršku, te će tako kao predgrupa globalno popularnim Nizozemcima nastupiti samoborsko-zagrebački metal bend Agharti, koji svoj žestok zvuk definira kao dobru kombinaciju rocka i melodične metal glazbe, s naglaskom na zvuk klavijatura.
Epici, koja je publici u našim krajevima dobro poznata, zagrebački je koncert doista premijerna svirka u Hrvatskoj, a predstojeći se koncert održava u sklopu njihove europske turneje koju su započeli još protekle godine.
Prije nego li stigne u Zagreb, Epica će dan ranije nastupiti u Majestic Music Clubu u Bratislavi, a bend trenutno puni dvorane u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj. Do sredine 2011. održat će brojne koncerte u Austriji, Njemačkoj, Francuskoj, Češkoj, Italiji, Švicarskoj, Belgiji i Finskoj, a članovi benda se nadaju da će nakon uspješnog i žestogog nastupa koji pripremaju za Zagreb, ovdje pronaći svoju redovitu stanicu za buduće turneje.
Ulaznice za koncert se mogu kupiti u Tvornici kulture, Daily Newsu u Hypo centru te u sustavu Eventim. Cijena upada je 170 kuna, a na dan koncerta 200.
Poslušajte: Epica – Cry For The Moon
http://www.youtube.com/watch?v=Dys1_TuUmI4

Pretraži

Back to Top