Fiat 500

Auto moto Komentari isključeni za Fiat 500 12

Uđite u novi 500, manifest „novog Fiata“, model koji prezentira ostvarenje nove filozofije, nove strategije i drugačiji pristup automobilu.

Svako je mogao redizajnirat 500 jer njegov oblik je dio našeg sjećanja
Neki Talijanski industrijski uradci nakon rata, kao 500 ili Vespa, ne mogu se promatrati čisto iz estetskih razloga ili gledati kao vježba auto inžinjera koji služi svojoj svrsi.Takvi uradci su revolucionarnog dizajna i referentna su točka iz koje se rađaju nove praktične ideje.Kad se ovako nešto dogodi , rezultat je remek dijelo koje je dio industrijske povijesti.Fiat 500 je jedan od njih.
Ovo je priča koja se priča dva puta. Prva priča o jako velikom broju vlasnika i fanova koji promoviraju auto u dobrom svijetlu, kao pouzdano i ekonomično vozilo, koje postaje sastavni dio njihovog života.Fiat 500 je povezan sa uspomenama, najboljim prijateljima i prvim ljubavima, koje bude slike iz prošlosti koje bi mnogi željeli vratiti.
Od Dantea Giacosa Fiat 500 je prvi put ugledao svijetlo dana 4.7.1957, u razdoblju nakon rata, predstavljajući period radikalnog obnavljanja kompanije i otvorio je put za razdoblje uspjeha u nadolazećim desetljećima, razdoblje koje možemo smatrati jedno od najsvijetlijih u Fiatovih 100 godina.
Zanosne linije i stil zaobljenih linija
Dizajniran od strane Fiat Style Centra te s proizvodnim pogonima u tvornici Tychy (Poljska), novi 500 je model sa tri vrata te kompaktnih dimenzija: samo 355 cm dug, 163 cm širok, 149 cm visok sa međuosovinskim razmakom od 230 cm. Kompaktni automobli koji privlači svojim mekim i zaobljenim linijama. Njegov "pogled" donosi osmijeh vozačima koji se bore sa gradskom gužvom svaki dan. Sa atraktivnim oblikom, automobil izgleda blistavo sa strane, pokazujući izbočine minimalno. Prednji kraj je kombiniran između trenutnih Fiat modela i elemenata prvog Fiata 500. Naprimjer, najveća povezanost sa prijašnjim modelom su prednja svijetla te nezaobilazna prednja maska sa starim Fiatovim logom. Štoviše, visoka prednja svijetla daju mu robusnost dok zadnja sadrže velike oblike . Vanjski stil automobila je istaknut sa 12 boja (metalik, pastelna i perla; Funk White) i sve su kombinirane sa velikim izborom tkanine i kože unutar automobila. Na kraju, model 500 je prvi Fiatov automobil koji koristi svoje ime kao logo i smješten je u centar kotača.
Novi automobil kombinira atraktivne, orginalne linije sa novim materijalima koji potvrđuju otisak kvalitete koju automobil pokazuje pri prvom pogledu. Zahvaljujući prostranoj unutrašnjosti, putnici su zaštićeni a svaki detalj je doveden do svršenstva te sadrži puno citata iz prošlosti, koji je proveden modernim jezikom i poboljšan modernim materijalima, kao što je Frau koža, kromirani detalji, dvobojna sjedala.
AUTO HRVATSKA – Za sve dodatne informacije kontaktirajte naše ljubazno osoblje u salonu u Karlovcu, Zagrebačka 15 F, Ilovac, ili nazovite 047/ 658 030.
www.autohrvatska.hr

Pretraži

Back to Top