Foginovo- ljetni užitak u srcu Hrvatske

Sport Komentari isključeni za Foginovo- ljetni užitak u srcu Hrvatske 25

Osvježite se na prekrasnoj karlovačkoj Korani i jedinom hrvatskom registriranom riječnom kupalištu – Foginovom.


Napokon je stiglo pravo ljeto, sunce je upeklo, na moru ste već bili ili godišnji još nije na vidiku, ili, nadamo se da to ipak nije slučaj, kućni proračun ove godine ni ne dozvoljava ljetovanje na Jadranu. Osvježiti se u prekrasnoj prirodi i pravoj ljetnoj atmosferi možete i puno jeftinije i puno bliže – na samo 45 minuta od središta Zagreba, na prekrasnoj karlovačkoj Korani i jedinom hrvatskom registriranom riječnom kupalištu – Foginovom.
O kvaliteti Foginovog najbolje svjedoče nagrade – u samo dvije godine od uređenja, kupalište je osvojilo dvije najvrijednije turističke nagrade u Hrvatskoj: Zeleni cvijet i Turistički cvijet.
Uz obilje popratnih sadržaja na obali i u samoj rijeci (boćalište, odbojka na pijesku, stolni tenis, košarka, viseća kuglana, sprave za vježbanje, te u rijeci – atraktivne sprave za mlađe kupače i vaterpolo igralište), vrijedi naglasiti da je Foginovo i jedina hrvatska riječna plaža prilagođena potrebama osoba s invaliditetom. Kupanje nije jedina zabava koja se nudi posjetiteljima – animacija kroz ples i rekreaciju, brojni sportski turniri, vježbe u vodi i na obali te veće manifestacije od koji se posebno izdvaja Riječno kino, tek su dio bogate ponude Foginovog.
Prošle godine plažu na prelijepoj Korani posjetilo je više od 38 tisuća kupača iz cijele Hrvatske, ali i sve brojniji stranci koji na putu prema moru zastaju kako bi se osvježili u karlovačkoj ljepotici. Budite ove godine i vi jedan od njih!
Izvor TZ KARLOVAC

Pretraži

Back to Top