Fotić s mogućnošću povezivanja

HI tech Komentari isključeni za Fotić s mogućnošću povezivanja 16

Ljeto…fotke… Ako još niste nabavili fotoaparat svakako pročitajte ovaj tekst o fotiću Samsung ST1000 sa kojim se korisnici mogu uistinu vizualno povezati sa svojom obitelji i prijateljima, dijeleći brzo i jednostavno fotografske uspomene i trenutke dok su u pokretu.

Samsung Electronics predstavlja digitalni fotoaparat ST1000 s ugrađenim funkcijama geo-tagiranja, Bluetooth 2.0, Wi-Fi* povezivosti i DLNA kompatibilnosti. Tanko kompaktno kućište ST1000 opremljeno je mnoštvom inovacija te prvi put nudi kombinaciju geo-tagiranja, Bluetooth 2.0, Wi-Fi i DLNA kompatibilnosti.
Funkcija geo-tagiranja omogućuje korisnicima bilježenje mjesta gdje su putovali dok DLNA kompatibilnost i Wi-Fi povezivanje omogućuju korisniku slanje i dijeljenje fotografija gotovo u trenutku kad su slikane. ST1000 je izvrstan način na koji korisnik može redovito obavještavati prijatelje i obitelj o svojim aktivnostima.

Zahvaljujući ugrađenoj funkciji geo-tagiranja, ST1000 na LCD zaslonu prikazuje grad u kojem su slikane fotografije, omogućujući korisniku prikaz lokacije kao i obavijest o tome kada je pregledavao i uređivao fotografije.

S „intelli-studio“ ugrađenim softverskim paketom za osobna računala korisnici također mogu jednostavno gledati, uređivati i unositi izmjene na svojim fotografijama izravno na digitalnom fotoaparatu i čak ih spojiti na popularne stranice kao što su Google™ Earth i Google™ Maps.

Koristeći tehnologiju Bluetooth 2.0, korisnici mogu bežično poslati svoje omiljene fotografije na druge uređaje s kojima su kompatibilni. Koristeći Wi-Fi povezivanje, korisnici izravno s digitalnog fotoaparata mogu slati fotografije elektroničkom poštom i postavljati fotografije i video prikaze na popularne društvene mreže, uključujući Facebook®, Picasa™ i YouTube®. ST1000 također nudi DLNA povezivost, dopuštajući korisniku da se bežično spoji na druge kompatibilne DLNA uređaje unutar njihovih umreženih domova kako bi gledali i dijelili fotografije.

ST1000 ima široki LCD zaslon osjetljiv na dodir veličine 3,5 inča. S rezolucijom od 1.152K, gotovo četiri puta više od tradicionalnih fotoaparata, napredni zaslon fotoaparat ST1000 omogućuje korisniku poboljšani doživljaj prikaza. ST1000 također ima i Samsungovo korisničko sučelje Smart Gesture. Jednostavnim naginjanjem fotoaparata u različitim smjerovima korisnici sada mogu pristupiti ključnim značajkama kao što je Smart Auto, opciji za snimanje filmova ili programima.

ST1000 ima 12,2 MP CCD i visokokvalitetnu 35 mm leću Schneider-KREUZNACH. Nudeći snažnu unutarnju leću sa 5 x optičkim zoomom, leća fotoaparata ST1000 pravi čiste i jasne fotografije s uravnoteženom rezolucijom od sredine fotografije do njenih rubova.

Uz profesionalne fotografije, ST1000može snimati i 720p HD video zapis od 30 okvira u sekundi u H.264 formatu, što je dvostruko veći kapacitet snimanja nego MPEG4 format te četiri puta više od MJPEG formata. HDMI povezivost znači da se HD video zapisi mogu kvalitetno gledati na svakom HD televizoru ili HD monitoru.

Nadalje, korisničko sučelje osjetljivo na dodir pruža korisnicima Samsungov inovativni i intuitivni sustav Smart Touch Auto Focus. To omogućuje korisniku da osobno upravlja svim naredbama u sklopu sustava za fokusiranje, što mu dopušta da jednostavnim dodirom lokacije na LCD ekranu točno označi određeno područje koje želi fokusirati. Ukoliko nastave držati prst na istoj lokaciji fotoaparat će automatski snimiti fotografiju.
* Wi-Fi je dostupan samo tamo gdje provjeravanje nije potrebno
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac

Pretraži

Back to Top