Fotografski tečaj – osnove digitalne fotografije

Događanja Komentari isključeni za Fotografski tečaj – osnove digitalne fotografije 23

Kulturni klub O’GRADA (Trg siječanjskih žrtava 8, Zagreb) poziva vas na tečaj fotografije „ Osnove digitalne fotografije“ u četvrtak 20. siječnja u 18 sati koji pokreće prof. Zvonimir Kosinjski, fotograf i utemeljitelj web portala Fotonauk (www.fotonauk.com).


Pojavom digitalnih fotoaparata svijet fotografije se u velikoj mjeri promijenio. Lakše i brže dolazimo do rezultata koji nam je odmah i vidljiv, gotovo da i nema ograničenja kao kod fotografiranja na filmu, fotografije su nam oštrije i “čišće”… No, je li i u praksi uvijek tako?
Poznavanje osnova rada digitalnog aparata kao i osnovnih pravila fotografije, učiniti će vaše slike boljima, gledateljima zanimljivijima i privlačnijima. Rukovanje “digitalcem” samo na automatskim postavkama, koje vam danas kao opciju nudi gotovo svaki model, nije uvijek najbolje rješenje i nerijetko ćete ostati razočarani. Nemojte više dozvoliti da vam promakne trenutak kojeg ste željeli fotografirati i zadržati kao dragu uspomenu.
Život nas je odavno naučio da je teorija jedno, a praksa ponekad ipak nešto drugo. Upravo zbog toga, u naš tečaj ugradili smo oba aspekta prenošenja znanja i vještina.
Na tečaj se može prijaviti:
– svatko tko ima želju i volju učiti
– tko ima digitalni fotoaparat (kompakt, prosumer ili DSLR)
Tečaj se sastoji od 14 sati predavanja i vježbi. Cijena foto tečaja iznosi 500 kn.
S obzirom da je broj polaznika u grupama ograničen, svakako bi bilo poželjno najaviti svoj dolazak telefonom na 095/812 44 29 , 098/1919 213 ili e-mailom na [email protected]

www.kulturniklub-ograda.com
www.fotonauk.com

Pretraži

Back to Top