FRODDO cipelice u Benefitu

Djeca Komentari isključeni za FRODDO cipelice u Benefitu 19

FRODDO cipelice izrađene su od najkvalitetnijih prirodnih materijala i kreirane u suradnji s ortopedskim stručnjacima. Razvoj se temelji na rezultatima znanstvenih istraživanja „Antropometrijske izmjere dječjeg stopala“, koje je provedeno u suradnji sa prof. dr. sc. Vrdoljakom, dr. med.


Na temelju rezultata dobivenih iz istraživanja, izdana je i edukativna knjižica sa savjetima o kupnji i mjerenju dječjih stopala, te o njihovom rastu i razvoju.
FRODDO cipelice namijenjene su prvenstveno djeci, zbog svojeg anatomskog oblika i prirodnih materijala, međutim zbog svoje udobnosti i kvalitete, nerijetko ih vole nositi i odrasli.

Mnogo pažnje posvećuje se i dizajnu proizvoda na kojem radi tim stručnjaka i dizajnera, koji kreiraju nove kolekcije prema svjetskim i domaćim modnim trendovima.
Robna marka FRODDO u svojoj kolekciji nudi sve: sandale, tenisice, gležnjače, balerinke, čizmice, cipele za svečane prigode, te papuče, i to u rasponu veličina od 17-40.
S tradicijom dugom više od 60 godina, Ivančica d.d. ponosi se svojim robnim markama – FRODDO i BOOGALOO – cipele za djecu i mlade.
Ivančica d.d. i FRODDO nositelji su brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja. Ivančica je dobitnik velikog broja nagrada za kvalitetu i dizajn, te nagrade Zlatni ključ u kategoriji za najboljeg izvoznika u Austriju u 2008. godini, te ponovno u 2009. godini. Kvalitetu FRODDO cipelica prepoznali su i ocijenili stručnjaci i potrošači, pa je tako nagrađen Statusom Superbrands 2009., te 2010. godine. Jedna od značajnijih nagrada je svakako i Zlatna medalja za funkcionalnost FRODDO proizvoda dobivena u rujnu 2010. na BTS sajmu u Poznanju, Poljska.
Benefit Style&Shoes
Karlovac – Radićeva 1 i Robna kuća Karlovčanka 1.kat
Velika Gorica – Robna kuća Mercator 1 kat i Trg S. Radića 10
Samobor – Mercator centar
Jastrebarsko – Braće Kazić 6

Pretraži

Back to Top