FS Keti – 10 godina uspješnog rada

Moda i ljepota Komentari isključeni za FS Keti – 10 godina uspješnog rada 31

FS Keti ove godine obilježava 10 godina uspješnog poslovanja što je ujedno i vrijedan povod za rezimiranje učinjenog kao i za upoznavanje s novitetima i planovima pa smo stoga razgovarali sa vlasnicom i direktoricom tvrtke Katarinom Hren.

Uz poslovnu karijeru Katarina Hren je majka dvije djevojčice od 7 i 9 godina za koje kaže da su već sad dobri kritičari u poslu, ali i velika podrška.
Katarina Hren: Započeli smo s radom 2000. godine kao frizerski salon. Iz godine u godinu smo proširivali našu ponudu slušajući sugestije i želje naših klijenata, pratili trendove i probijali led na karlovačkom tržištu nizom noviteta koje smo htjeli približiti našim sugrađanima. Rezultat takvog rada bilo je i preseljenje prije 2 godine na Baniju u ovaj funkcionalan i ekskluzivni prostor.
Ulaganje u posao je konstantno i svake godine obnavljamo naše aparate kako bi zadovoljili sve potrebe naših klijenata. Svoj uspjeh pripisujemo redovitim usavršavanjem, praćenjem najnovijih trendova i profesionalnošću djelatnika. Djelatnici se educiraju na stručnim seminarima te se trudimo pratiti najnovije trendove.
U svojoj frizerskoj ponudi vršimo i usluge dekorativnog šminkanja, oblikovanje obrva te bojanje obrva i trepavica, njega i produljivanje noktiju. Nit vodilja bila mi je približiti se prirodi i koristiti proizvode prirodnog porijekla. Visokokvalitetni preparati Davines nastali su kao produkt dugotrajnih istraživanja u laboratorijima Davines Group i napravljeni su isključivo od prirodnih sastojaka.
Radimo s vrhunskim proizvodima poznatih svjetskih brandova: Loreal, Kemon, Davines…
Izdvojila bih prirodne proizvode jogurt boje bez amonijaka za muškarce koji prikrivaju sijede za samo 10 minuta, a kosa ima prirodan izgled i ujedno je osvježena te se sistematski ispire ne ostavljajući dojam obojene kose i izrasta. Trenutni hit su preparati za njegu kose na bazi marihuane i keratina iz kašmira.
Prvi smo krenuli sa kavitacijom. Našem timu se pridružila i gospođa Zdenka koja je specijalist aromaterapije i farmakologije te se već 20 godina bavi liječenjem celulita. Da bi se aromaterapijom postigli djelotvorni učinci, osim eteričnih ulja bitna je i osoba aromaterapeut. Važna je komunikacija između klijenta i terapeuta, a gospođa Zdenka sluša i razumije i daje podršku klijentu u njegovom procesu iscjeljenja.
Holistička aromaterapija je iscjeljujući proces. Uspostavljanjem ravnoteže na fizičkoj razini pomaci se automatski događaju i na svim ostalim razinama. Osoba se otvara za nova iskustva i događaje, što često dovodi do promjene niza različitih nezdravih navika. Današnji tempo i stil života te pojava različitih teško izlječivih bolesti nametnuli su potrebu ponovne primjene holističkog načela u liječenju čovjeka i njegovih tegoba. Aromaterapija je vrlo opširno i kompleksno područje, a aromaterapijska znanja se mogu primijeniti u svakoj domeni ljudske djelatnosti kroz korištenje eteričnih ulja za poboljšanje vitalnosti i zdravlja tijela i duha.
PI: Povodom 10 godina uspješnog rada pripremili ste za klijente razne pogodnosti i darove? Možete li nam reći nešto više o tome?
Katarina Hren: Mi smo uvijek za naše klijente imali razne akcije i pogodnosti, no u ovoj obljetničkoj godini pripremili smo niz akcija. Maturanti imaju 25% popusta na dekorativno šminkanje i frizure. Imamo i pakete za mladenke, tako npr. ako mladenka izabere frizuru s dekorativnim šminkanjem, depilacija je gratis, a nismo zaboravili i naše drage umirovljenice za koje smo trajno snizili cijenu minivala, šišanja i frizure i to sve za 99 kn. Priprema za ljeto donosi isto tako 20% popusta za kavitaciju i tretman body formera za sve one koji se ne žele znojiti u teretani. Body Former je elektro stimulator mišića i preporučuje se za ljude koji ne smiju na kavitaciju. Sa njime se postiže brzi efekat postizanja željene linije, no ako se ne pridržavate naših uputa vrlo brzo se te obline vrate.
Pozivam vas sve na centralnu proslavu našeg "rođendana" koja će se održati zadnji vikend u srpnju. Organizirat ćemo pravi festival lavande, 20 km od Karlovca, i sve vas pozivamo na aromatično druženje uz žetvu lavande. Prijevoz nije upitan, nazovite nas i predbilježite se.
Trenutno je pred nama jedan veliki izazov, projekt iznenađenja za klijente tako da još ne bi išli u javnost s konkretnim informacijama. Trudit ćemo se svojim klijentima nuditi profesionalnu uslugu i visokokvalitetne proizvode. Veseli me što ćemo zajedno proslaviti 10 godina FS Keti i zahvaljujem cjelokupnoj dosadašnjoj klijenteli na ukazanom povjerenju. Vaše zadovoljstvo je naš poticaj za nastavak uspješnog rada, a isto tako i najbolja preporuka za buduće korisnike naših usluga.
Frizerski salon KETI, Banija 23, Karlovac, Tel: 047 411 111, e-mail:[email protected], www.fsk.hr

Pretraži

Back to Top