Geberit – profesionalci za profesionalce

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Geberit – profesionalci za profesionalce 7

Geberit ne ulaže samo u klasičnu proizvodnju i prodaju, već i u zadovoljstvo profesionalaca, koji svaki dan koriste Geberit proizvode i prvi su kada treba predložiti krajnjim korisnicima koji proizvod odabrati. Instalateri, serviseri i trgovci su neizbježan i jedan od najbitnijih faktora u jačanju kredibiliteta tvrtke, budu li oni zadovoljni odnosom i proizvodima, lakše će nastaviti s uspješnim radom, a time podignuti kvalitetu i profesionalnost tvrtke na novu razinu.


Neizbježan je i profesionalan odnos prema svim korisnicima. Instalateri i korisnici diktiraju ritam i potrebe proizvodnje, njih se sluša i po njihovim potrebama je većina proizvoda napravljena i prilagođena. Pri stvaraju novih proizvoda stručnjaci iz Geberita, inženjeri i dizajneri odlučuju o raznim idejama i konceptima, dok potrebe korisnika i stručnjaka dodatno pomažu u novim konceptima, time se poboljšavaju performanse svakog proizvoda i usput se gradi i jača odličan odnos tvrtke i ostalih profesionalaca.
Glavna politika tvrtke se bazira na jačanju kvalitetnih odnosa između profesionalaca iz tvrtke i svih onih stručnjaka, instalatera i trgovaca koji svakodnevno koriste Geberit proizvode. Lider na području sanitarnih proizvoda razmišlja u smjeru konstantnog poboljšanja i usavršavanja, ulaže se puno u školovanje i informiranje instalatera. Dodatno se dokazuje lojalnost, ekskluzivnim certificiranjem ovlaštenih servisera, dok su njihovi tehnički savjetnici uvijek spremni pomoći i savjetovati krajnje potrošače i usmjeriti ih na kvalitetan odabir proizvoda.
Geberit On Tour projekt
Geberit je u sklopu dodatnog promicanja profesionalnog i uspješnog odnosa s profesionalcima i ostalim stručnjacima koji svakodnevno koriste njihove proizvode krenula i s projektom Geberit On Tour. Geberit On Tour od ove godine dolazi i u Hrvatsku gdje će posjetiti glavne gradove i time informirati profesionalce o svim proizvodnim novostima. Putem Geberit On Tour projekta svi će profesionalci imati priliku aktivno surađivati sa stručnjacima iz Geberita, koji će putem savjetovanja i direktnog surađivanja dodatno informirati i „školovati“ lokalne stručnjake.

Geberit razvija, proizvodi i prodaje visoko kvalitetne, inteligentne proizvode i sustave za kupaonice i sanitarne uređaje. Aktivan je u 41-oj državi sa svojim predstavništvima, a posjeduje i 15 tvornica u sedam država. Glavnina proizvodnje grupe nalazi se u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji, a na europskom tržištu leži i težište prodaje. Prodaja se brzo proširila i na istočni dio Europe gdje je i Hrvatska uključena predstavništvima i aktivnim sudjelovanjem u svim projektima.
www.geberit.hr

Pretraži

Back to Top