Geberit On Tour – nove stanice, nova iskustva

Dom Komentari isključeni za Geberit On Tour – nove stanice, nova iskustva 11

Tvrtka Geberit je u sklopu dodatnog promicanja profesionalnog i uspješnog odnosa s profesionalcima i ostalim stručnjacima koji svakodnevno koriste njihove proizvode krenula i s projektom pod nazivom „Geberit On Tour“. Putem Geberit On Tour projekta svi su profesionalci imali i imaju priliku aktivno surađivati sa stručnjacima iz Geberita, koji će savjetovanjem i izravnom suradnjom dodatno informirati i „školovati“ lokalne stručnjake.


Geberit On Tour je krenuo s gostovanjem u Dubrovniku, nastavio svoj put prema Istri, a zatim krenuo prema Zagrebu, gdje se održao niz Geberit savjetodavnih skupova, pod budnim okom stručnjaka koji su iz prve ruke predstavili proizvodne novitete.
Bila je to sjajna prilika da se svi instalateri i ostali stručnjaci iz područja sanitarnih sustava savjetuju izravno s profesionalcima iz Geberita, koji su tako predstavili tipke za aktiviranje, sanitarne module, cijevne sustave i ostale proizvode koji iz godine u godinu potvrđuju kvalitetu i profesionalnost tvrtke na području sanitarnih proizvoda. Podsjetimo, Geberit je lider u sanitarnoj industriji, gdje svojom profesionalnošću i stručnim radom jamči maksimalnu kvalitetu.
On Tour projekt još je jedan neizbježan dokaz profesionalnog odnosa prema svim korisnicima. Instalateri i korisnici diktiraju ritam i potrebe proizvodnje, njih se sluša i na temelju njihovih potreba većina je proizvoda napravljena i prilagođena. Pri stvaraju novih proizvoda stručnjaci iz Geberita, inženjeri i dizajneri odlučuju o raznim idejama i konceptima, dok potrebe korisnika i stručnjaka dodatno pomažu u novim konceptima, time se poboljšavaju performanse svakog proizvoda i usput se gradi i jača odličan odnos tvrtke i ostalih profesionalaca.
O Geberitu
Geberit razvija, proizvodi i prodaje visoko kvalitetne, inteligentne proizvode i sustave za kupaonice te sanitarne uređaje. Aktivan je sa svojim predstavništvima u čak 41 državi, a posjeduje i 15 tvornica u sedam država. Glavnina proizvodnje grupe nalazi se u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji, a na europskom tržištu leži i težište prodaje. Prodaja se brzo proširila i na istočni dio Europe gdje je i Hrvatska uključena predstavništvima i aktivnim sudjelovanjem u svim projektima.

www.geberit.hr

Pretraži

Back to Top