Generacija 2011

Glazba Komentari isključeni za Generacija 2011 13

Mogli bismo početi tako da se požalimo na stanje u diskografiji, na ogromnu količinu glazbe koja je postala svima dostupna, a da pritom nitko više ništa ne Sluša. Ili nema što slušati. A mogli bismo napraviti i ono što nam je u opisu posla i potruditi se Čuti nove zvukove.


Dati nekim mladim (ili ne tako mladim) imenima šansu da dođu do svoje publike. Mogli bismo i to radimo.I to nećemo napraviti bilo kako, već dijeljenjem. Ne dijeljenjem linka za skidanje, već dijeljenjem pravog pravcatog fizičkog medija koji je također u izumiranju. Pa ajmo tim mladim nadama dati opipljivu šansu za uspjeh. Uspjeh da ostanu u vašem autu ili domu ili gdje god slušali glazbu. I da ih zavrtite jednom, dva puta ili dok se CD ne raspadne od slušanja.
Na CD-u smo tako sakupili presjek malo tvrđeg rocka i prilično nesputanog hip-hopa.
No, nakon što poslušate CD, shvatit ćete da glazba u 2011. nije lako definirana jednim žanrom, već sadrži naslijeđe i kombinacije mnogih utjecaja.
Vama uglavnom nepoznata imena ne možemo opisati bez da ih poslušate (Luft, Sara Renar, Mila, Dooplee, Apsolud, Golem, Peach Pit) – no zato ćete naći neke prilično zanimljive nove radove imena s nekom reputacijom – i sami možete vidjeti koliko svi zajedno idu u korak s vremenom u kojem živimo (Kinoklub, Luka Belani, Walter, Mandrili, Gretta, General Woo, God.name). A dovoljno je reći da ima ljubavnih, politički angažiranih, instrumentalnih pa čak i pjesama na engleskom koje istovremeno zvuče autentično i svjetski, a opet pogađaju samu bit naše svakodnevice.
Hrabro došećite do Aquarius Music Shopova i počastite se s Generacijom 2011. Dajte im šansu!
Popis pjesama:
1. Luft – Idemo u škole
2. Kinoklub – Skini se sa škvadrofona
3. Luka Belani – Drifter
4. Sara Renar – Trebam te
5. Mila – Kose
6. Walter Et Les Mandrills – Treći Maj
7. Gretta – Gubim sjaj
8. Mandrili – Torpedo
9. General Woo – Znam
10. Dooplee – Zaboli ih
11. Apsolud feat. Ivan Dečak (Vatra) – Kamen
12. God.Name feat. Silk Flow – Dno
13. Golem – Poštovana gospodo
14. Peach Pit – Stopping by woods on a snowy evening
Uz svaku kupovinu u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Vlaška 44 i Maksimirska 16) očekuje Vas gratis primjerak albuma Generacija 2011

Pretraži

Back to Top