GERARD program vjernosti

Dom, Gradnja Komentari isključeni za GERARD program vjernosti 23

U organizaciji tvrtke Termag u Karlovcu je 26.ožujka održana prezentacija pod radnim nazivom „Gerard program vjernosti“. Termag d.o.o ovlašteni je distributer za Republiku Hrvatsku visokokvalitetnog pokrova GERARD novozelandskog proizvođača AHI ROOFING ltd.

Potencijalni partneri iz Karlovačke, Ličko-senjske i Primorsko-goranske županije upoznali su se s GERARD novitetima koje je, u zanimljivom predavanju, za njih pripremio gospodin Matjaž Ojsteršek, regional manager tvrtke AHI Roofing.
Osim Gerard programa vjernosti, predstavljena je i odlično osmišljena i napravljena mobilna aplikacija za Android telefone kao i ostale tehnološke novine ( Roofnet, Roof Calculation ) koje će znatno olakšati i poboljšati posao samim Gerard partnerima.
Predstavljene su i nove boje pokrova, pribora i alata koji će biti dostupni na hrvatskom tržištu.
Od 1. travnja možete posjetiti novo dizajniranu stranicu www.gerardkrovovi.hr
Ukratko o Termagu:
Od osnutka Termaga 1989.g. kao zastupništva inozemnih tvrtki, nakon godina ekspanzivnog razvoja i osvajanja novih tržišta, postali smo vodeća tvrtka na tržištu obojenih metala. Strateškom orijentacijom prema kupcima i naglašenim ispitivanjem njihovih želja i potreba, proširili smo svoju izvornu djelatnost na prodaju novih programa građevinske limarije, grijanja i hlađenja, vodoinstalacija, keramike i opreme za kupaonice te opreme za zaštitu na radu. Tržišnu poziciju učvrstili smo otvaranjem vlastitih prodajnih centara u Rijeci (Kastav i Matulji), Zagrebu, Puli i Splitu.
Naši poslovni rezultati poticaj su za kontinuirano ulaganje u razvoj. U dinamičnom poslovnom okruženju rastemo i razvijamo se, zahvaljujući svojem najvećem potencijalu, timu visokoobrazovanih mladih i iskusnih ljudi, koji ulažu svoja stručna znanja i vještine da bi opravdali povjerenje kupaca.
Timski duh se odražava i kroz vrhunske rezultate u jedrenju koje posade sastavljene od naših djelatnika postižu na jedrilicama Termaga.
Danas smo jedna od vodećih tvrtki, koja nudi široki asortiman renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača za opremanje od temelja do krova, s najboljim omjerom kvalitete i cijene!
U vlastitim proizvodnim pogonima opremljenim visokosofisticiranim strojevima Termag proizvodi krovne i fasadne limove i sisteme za oblaganje krovova i fasada vrhunske kvalitete. Niska cijena i garancija proizvoda rađenih na mjeru te niski troškovi održavanja osnovne su odlike Termag sigurnih pokrova za Vaš dom. Termag proizvodi i svu popratnu građevinsku limariju (žljebovi, svi elementi za žljeb, kuke… vertikala, cijev, kotlić, koljeno te razne limene dijelove).

TERMAG d.o.o.
Kvarnerska cesta 35, 51211 Matulji
Telefon: 051 277 557

Pula – PC Pula
052/383 434
Split – PC Split
021/656 190
Sesvete – PC Sesvete
01/ 553 4729
E-mail: [email protected]
Web: www.termag.hr

Pretraži

Back to Top