Glazbena Arena

Događanja, Glazba Komentari isključeni za Glazbena Arena 11

Trodnevna outlet ponuda nekoliko stotina atraktivnih domaćih i stranih naslova, akustični koncerti i druženja sa zvijezdama, kratki je rezime i najava „Glazbene Arene“ koja će se od 28. do 30.09. (petak, subota, nedjelja) održati na trgu Dalmacija Arena Centra u Zagrebu.


Da su CD-i pristupačni svakome pokazat će ponuda brojnih izdanja Aquarius Recordsa već od 19,99 kn, a po povoljnim cijenama na našem će se prodajnom štandu naći i određena količina najnovijih studijskih albuma: Nina Badrić – „NeBo“, Massimo – „Dodirni me slučajno“, Urban&4 – „Kundera“, Marko Tolja – „Ljubav u boji“… Iz stranog kataloga Universal Music Grupe potražite CD-e planetarno popularnih izvođača: U2, Metallica, Guns N’ Roses, Keane, Kaiser Chiefs, The Cure…

U subotu s početkom u 17.30 ne propustite akustične koncerte, druženja i potpisivanja sa zvijezdama Aquarius Recordsa, a u ulozi domaćina bit će odlični Dražen Turina Šajeta. Točnu satnicu subotnjih koncerata donosimo na priloženom plakatu:

Vrata „Glazbene Arene“ otvaraju se u petak, 28.09. u 10 sati , potražite nas na trgu Dalmacija Arena Centra sve do nedjelje, 30.09. do 21 sat!

Pretraži

Back to Top