Gledajte utakmice s terena – CINEMA SCREEN

Akcije, HI tech Komentari isključeni za Gledajte utakmice s terena – CINEMA SCREEN 11

Gledanje utakmica na Europskom prvenstvu može biti iskustvo vašeg života čak i ako se nalazite na tribinama – nije važno što jedva možete vidjeti liniju gola ili jedan od navijača slučajno izlije pivo na vas baš u trenu kad momčad zabija gol.


Međutim, ako gledate utakmice na LG-evom televizoru s dizajnom CINEMA SCREEN, osjećat ćete se kao da se nalazite na terenu, u dresu s brojem 10. Vaši suparnici vam dišu za vratom, lopta iz kornera ide upravo prema vama, instinktivno krećete prema njoj. Vaše 3D naočale nemaju baterije, ne treba ih puniti, lagane su i udobne, 3D slika je savršena iz svakog kuta i nema titranja. Televizor je elegantan, baš kao da je izrađen po uzoru na glatke kocke leda.

Uz LG-ev novi premium televizor s dizajnom CINEMA SCREEN, doma možete ponijeti brojne darove. Akcije traju do isteka zaliha, a propustiti ove prilike bilo bi baš kao i promašiti kazneni udarac.

LG-evi novi CINEMA 3D televizori prilagođeni su i ljubiteljima 3D igara. Dolaze sa značajkom Dual Play koja korisnicima na jednom zaslonu omogućava igranje udvoje, i to bez potrebe za razdvajanjem zaslona na dva dijela (split screen) pri čemu svaki igrač, u isto vrijeme, vidi prikaz iz svoje perspektive. Dual Play možete isprobati svakog vikenda do 8. srpnja u Technomarketu na Jankomiru i u zagrebačkoj Emmezeti.

Kupci LG CINEMA 3D televizora s dizajnom CINEMA SCREEN (od modela LM660 naviše) koji kupe televizor između 5. svibnja i 30. lipnja 2012. dobit će izvanredno produženo jamstvo – posebnu ponudu 5 godina sigurnosti uz LG.

Uz kupnju jednog od ovih modela dobivate i 7 naočala* – 4 3D naočala, 2 Dual Play naočale i 1 tzv. clip-on naočale (*količine mogu varirati s obzirom na model; više detalja saznajte u najbližem dućanu)

Posebna ponuda za 2012. Aktualna je do 30. lipnja ili do isteka zaliha.
SATEL XPLOD CENTER, TREND CENTER 1. kat, Trg J. Broza bb, Tel.: 047/ 642 693
SATEL TELE2 CENTAR KARLOVAC, V. Mačeka 1 (Korzo), Tel.: 047/ 601 366
E-MAIL: [email protected]

Pretraži

Back to Top