Goran Bare i Majke 5. ožujka u Močvari!

Glazba Komentari isključeni za Goran Bare i Majke 5. ožujka u Močvari! 18

U subotu, 5. ožujka u Močvari će nastupiti Goran Bare zajedno sa svojim Majkama. Ovaj će koncert ujedno biti i promocija najavnog singla Teške boje.


Nakon 30 godina rada, deset izdanih albuma i dva maxi singla, diskografskih nagrada, burnog života, ovaj jedinstven glazbenik i dalje ne silazi s vrha rock and roll scene.
Iako se često kroz medije povlači njegov turbulentni život, pun droge i alkohola, Goran Bare nikada nije iznevjerio svoju publiku. Godišnje održi 40-ak koncerata diljem bivše Jugoslavije i još uvijek, nakon toliko godina, puni dvorane i stvara pravu rokersku euforiju.

Goran Bare je, nakon dvije godine, ponovno ušao u studio i radi na novom albumu. „Život je osjećaj“, „Ja nisam tvoj tvoj“, „Divlji svijet“, „Nestvaran san“ neke su od pjesama u kojima pjeva o svom životu, emocijama, željama, ovisnosti, skidanju, izgubljenosti,…

Goran Bare u Močvari nastupa s novom postavom Majki, u kojoj se nalaze: Zoran Čalić (gitara), Damir Šomen (bubnjevi), Mario Rašić (bas gitara), Viktor Lipić – Lipa (klavijature).

Koncert, na kojem će odsvirati svoje najpoznatije pjesme, ujedno je i promocija najavnog singla „Teške boje“ koji će izaći na novom albumu. A posebna informacija za sve fanove je da će Goran Bare i Majke na svom prvom koncertu u Močvari snimiti spot za istu pjesmu.

Ulaznice u pretprodaji: 95 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 115 KN

Pogledajte: Majke – Mene ne zanima
http://www.youtube.com/watch?v=NLn6XqEuEI0&playnext=1&list=PLA4D536AC2C143BB5

Pretraži

Back to Top