Gorenje pećnice linija PURE

Dom Komentari isključeni za Gorenje pećnice linija PURE 25

Ugradbene pećnice Pure spadaju u novu generaciju aparata za kuhanje Gorenje koja je već osvojila i hrvatske potrošače. Spomenuta pećnica smatra se za jednu od većih na tržištu i, unatoč korisnoj zapremnini od čak 60 litara, spada u štedljivi energetski razred A. Potražite u Karlovcu u Sainalu.


S jedinstveno zaobljenim oblikom stropa pećnice HomeMADE, koji podsjeća na tradicionalne krušne peći iz prošlosti i inovativnim namještanjem grijača u dvije visine PerfectGril, omogućava izuzetne učinke krušne peći i ravnomjernu zapečenost jela.
Tu prednost pećnica kombinira s brojnim suvremenim funkcijama rada kao što su brzo predgrijavanje FastPreheat koje omogućava da se pećnica zagrije na temperaturu 200 stupnjeva za samo 6 minuta, što je jedinstvena prednost na tržištu, multifunkcijska namještanja, zagrijavanje tanjura i mogućnost pečenja pomoću temperaturne sonde.
Pećnica se jednostavno upravlja preko DirecTouch ekrana na dodir s velikim i jasnim simbolima, koji omogućava pečenje u samo tri koraka, što sve doprinosi praktičnosti i udobnosti upravljanja.

Gorenje linija Pure, prepoznatljiva po svojem elegantnom minimalističkom izgledu, svojim je funkcionalnostima prilagođena brzom tempu koji danas karakterizira naše živote.
Dođite i uvjerite se u najbolje uvjete plaćanja.
Plaćanje karticama na rate: Zagrebačka 12 rata, Maestro PBZ 12 rata, Raiffeisen 36 rata, Karlovačka 12 rata, American express plaćanje do 60 rata, Plaćanje Diners karticom do 36 rata

Više informacija:

Sainal d.o.o. Trg Kralja Petra Svačića 3, 47000 Karlovac
Telefon: 047 421 202, Telefon / fax: 047 600 754

Pretraži

Back to Top