GREGORIAN ponovno u Hrvatskoj!

Događanja, Glazba Komentari isključeni za GREGORIAN ponovno u Hrvatskoj! 14

Mistična glazbeno-scenska atrakcija Gregorian u sklopu “Epic Chants Tour 2013”, na kojoj promoviraju svoj novoobjavljeni studijski album Epic Chants, ponovno dolazi u Hrvatsku.


Velikim koncertnim spektaklima publici će se predstaviti 3. travnja u Zagrebu, u velikoj dvorani Doma sportova, 4. travnja nastupit će u Splitu, u dvorani Gripe, a 5. travnja u Areni Varaždin.
Svjetska turneja ovog britansko-njemačkog zbora s veličanstvenim vokalima i sjajnim glazbenicima koju je, kao jedinstveni glazbeni projekt, osmislio poznati njemački producent i tvorac Enigme Frank Peterson, obuhvatit će više od 100 koncerata i biti do sada najveća i produkcijski najzahtjevnija.
„ Show koji će publika u Hrvatskoj imati prilike vidjeti doista je dosad neviđen scensko-glazbeni spektakl i različit od onih prethodnih. Raskošna produkcija s novim, posebnim efektima i dvosatni show oduševit će sve prave fanove Gregoriana, ali očekujemo i ogroman interes publike koja do sada još nije imala prilike uživo čuti ovaj neponovljivi i uvijek originalan zbor,“ najavljuje producent Tomislav Kašljević, organizator hrvatskog dijela turneje i čovjek koji je prije četiri godine Gregorian prvi puta predstavio domaćoj publici.
Tada uspostavljena veza Gregoriana i domaće publike učvršćuje se iznova velikim koncertnim spektaklima u uvijek rasprodanim dvoranama, na kojima sve veći broj obožavatelja u hrvatskim, ali i gradovima regije, uživa u jedinstvenim glazbenim trenucima ove svjetske glazbene atrakcije.
Uz već poznatu solisticu Ameliu Brightman koju je publika u Hrvatskoj već imala prilike slušati, Gregorian na ovoj turneji predstavlja i svoju novu članicu, atraktivnu pjevačicu Evu Mali, pa će publika uz vokale raspjevanih „monaha“ moći uživati i uz dvije solistice.
Novi album grupe, Epic Chants, prema kojem je i nazvana velika svjetska turneja, inspiriran je filmskim glazbenim hitova iz blockbustera „Titanic“, „James Bond“, „Notting Hill“, „Batman Forever“, „Gospodar prstenova“ i drugi.
Prodaja ulaznica za koncerte u Zagrebu, Splitu i Varaždinu je otpočela, ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima, te na blagajnama dvorana.
Raspored hrvatskog dijela "Epic Chants Tour 2013":
– 3.4. 2013. Zagreb, Dom sportova
– 4.4.2013. Split, Gripe
– 5.4.2013. Varaždin, Arena Varaždin

Pretraži

Back to Top