GRUPA KEOPS – Održana promocija u Zagrebu

Glazba Komentari isključeni za GRUPA KEOPS – Održana promocija u Zagrebu 14

Riječka grupa Keops prošlog je vikenda promovirala svoj album prvijenac u popularnom zagrebačkom okupljalištu rokera, Bikers beer factory. Tom su promocijom koncertno zakotrljali priču svog albuma ‘Keops’ koji je objavljen sredinom travnja u izdanju Croatia Recordsa.


Decentno su ‘ušetali’ u glazbeni prostor svojim zadnjim singlom ‘Na vrijeme’ (koji je polučio odličan uspjeh na radijskim top listama) te su polagano nastavili dizati tenziju nižući pjesme s albuma te brojne strane i domaće hitove koji su oduševili mnogobrojne goste – prijatelje, suradnike i fanove. Band je bio odlično svirački raspoložen, što je pridonjelo stvaranju pozitivne i rasplesane atmosfere što je jedan od pokazatelja da je očito riječ o pravim glazbenim zaljubljenicima koji upirući iz petnih žila vješto kreiraju svoj glazbeni svijet..

Podsjetimo, album grupe Keops u prvom je tjedna prodaje zauzeo 4. mjesto na službenoj listi prodanih albuma u Hrvatskoj. Bend trenutno punom parom odrađuje gostovanja na radio i tv postajama te live svirke po Hrvatskoj. Tako 23. svibnja nastupaju u sklopu Festivala jednakih mogućnosti u Zagrebu, a dva dana poslije – 25.5. spremaju i riječku promociju albuma u Stereo dvorani, uz mnogobrojne goste i prijatelje.

Pretraži

Back to Top