Gubite novac, a da toga niste ni svjesni!

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Gubite novac, a da toga niste ni svjesni! 21

Jeste li svjesni da Vaš novac odlazi kroz prozor? Kroz stare prozore i vrata odlazi toplina, te se rasipa energija koju plaćate. Ali to ne mora biti tako, jer s modernim, toplinski izoliranim prozorima i vratima, činite značajan doprinos uštedi energije.
Što je toplinska izolacija vaše stolarije bolja, to je manje energije potrebno za zagrijavanje i tako smanjujete svoje troškove grijanja.


Rješenje problema s toplinskom izolacijom je ugradnja GENEO-stolarije. GENEO-prozori i vrata njemačke su kvalitete i u svakom pogledu sigurna su investicija.

S GENEO-om možete – i u novogradnji i pri renoviranju – uštedjeti do 76% energije. Uz iznimne vrijednosti toplinske izolacije profila GENEO na sigurnoj ste strani i po pitanjima zakonskih zahtjeva u vezi energetske učinkovitosti, jer GENEO ne samo da u potpunosti ispunjava zakonom propisane minimalne zahtjeve kojima moraju udovoljiti investitori i naručitelji gradnje, nego premašuje čak i povećane zahtjeve koji se planiraju za budućnost.

GENEO-prozori i vrata pružaju nenadmašnu toplinsku izolaciju i postavljaju nova mjerila za uštedu energije. Oni su dugovječni, imaju trajnu vrijednost i jamče Vam sigurnost investicije.

Vrlo stabilan i energetski učinkovit sustav profila za građevinsku stolariju, prikladan i za niskoe-nergetsku i pasivnu gradnju

GENEO-prozori i vrata spadaju u A razred energetske učinkovitosti. Dosljedno su usmjereni u budućnost i nude najveći mogući komfor. Tri brtveće razine koje idu u krug, ne samo kod prozora nego i kod vrata, dodatno štite od propuhivanja, prašine i vlage, pri čemu je vrlo dojmljiva lakoća rukovanja kod otvaranja i zatvaranja prozora i vrata.

Svojom jedinstvenom zaštitom od buke brinu se za vaš mir, a svojom protuprovalnom zaštitom nude optimalnu sigurnost. Takve vrhunske vrijednosti postižu se potpunim iskorištenjem prednosti materijala RAU-FIPRO.
Materijal ojačan vlaknima doprinosi statičkoj stabilnosti profila i čini ga održivim uslijed promjena temperature (ne treba koristiti čelična ojačanja za postizanje statike), pri čemu se ostvaruje najbolja toplinska izolacija. Unutarnja komora profila može umjesto predviđenog čeličnog ojačanja u ovom slučaju biti popunjena termo umetkom.

Ugradbena dubina profila od 86 mm omogućuje primjenu ispuna za prozore i ulazna vrata od uobičajenih debljina do debljine 53 mm – tako se postižu najbolje vrijednosti Uw i Ud.

Uza sve to profili GENEO otporni su na vremenske promjene i postojani na atmosferske utjecaje, ne gube boju, a njihova jedinstvena HDF (High Definition Finishing) površina nije zahtjevna za održavanje.

Kalkulator uštede
Posjetite www.rehau.hr/geneo, te u kalkulatoru uštede energije provjerite koliko biste uštedjeli koristeći GENEO-prozore i vrata. Tu možete i pronaći Vama najbližeg dobavljača GENEO-prozora i vrata.

Više od četiri desetljeća REHAU razvija i proizvodi sisteme profila za prozore, fasade, i vrata s inovativnim rješenjima, osvrtom na praksu i tradicionalno visokim zahtjevima kvalitete. REHAU eksperti upotrebljavaju veliko iskustvo i poznavanje programa kućne tehnike i niskogradnje, u kojem je poduzetništvo uspješno niz godina širom svijeta. Ova sinergija i usko partnerstvo s proizvođačima prozora i njihovim mnogobrojnim suradnicima, školovanim na REHAU Akademiji, učinili su REHAU vodećim proizvođačem sustava profila za prozore, PVC fasade, vrata i roletne.
Tehničko savjetovanje i prodaja u Hrvatskoj
Prodajni ured sa skladištem u Zagrebu
REHAU d.o.o.
Franje Lučića 34, 10 090 Zagreb
Tel: +385 1 3444 755, Fax:+385 1 3444 756
www.rehau.hr, [email protected]

Pretraži

Back to Top