HALLOWEEN PARTY u Karlovcu uz rock bendove

Glazba, Kultura Komentari isključeni za HALLOWEEN PARTY u Karlovcu uz rock bendove 21

KARLOVAČKO VAM PREDSTAVLJA! HALLOWEEN PARTY u Karlovcu uz rock bendove. Pripremite se, jer vrijeme je za najluđi i najstrašniji tulum u Karlovcu!


Nabacite masku/šminku i osjećajte se udobno u svojoj novoj koži vještice, duha, vampira ili nekoj drugoj super strašnoj i maštovitoj kreaciji, a za zabavu i ples bit će zaduženi sjajni rock bendovi. Naime, u subotu 29.10. će se u organizaciji agencije Magnus te uz sponzora – Karlovačku pivovaru i pokroviteljstvo tvrke DOM-ART d.o.o. u Starom gradu Dubovcu s početkom u 21 sat održati Halloween party. Na ludom karlovačkom tulumu će svirati: Tahijevi kmetovi (Karlovac), Đifnis (Ogulin) i Keops (Rijeka) koji će vas rasplesati u svojim obradama poznatih domaćih i stranih hitova.

Grupa Keops se do sada publici predstavila sa singlovima "Kako da te prebolim" i "Oprosti mi sad", a prošli tjedan su predstavili pjesmu "Na vrijeme" s kojom najavljuju svoj album prvijenac. U 10 godina koliko postoje, grupa je odsvirala brojne koncerte diljem Hrvatske i u susjedstvu te je gostovala na festivalima, motorijadama i bila support mnogim velikim glazbenim imenima poput bendova Divlje jagode, Crvena jabuka, Električni orgazam, Majke, Opća opasnost…

Ako ste osoba "nečiste" savjesti i dobrog glazbenog ukusa te se želite uklopiti u društvo otkačenih i veselih ljudi koji slušaju dobru glazbu – ponesite lude ideje, dobro raspoloženje i uživajte uz zvuke kvalitetne rock glazbe. Cijena ulaznice je 20 kn, a osim dobrog ugođaja za koji će se pobrinuti ovi sjajni glazbenici, bit će tu dakako i – prigodne cijene pića. Organizirajte si prijevoz, jer ovu Noć vještica ne smijete propustiti!

Pretraži

Back to Top