Hermi – Neprimjetni gromobrani Moć prirode – nadmoć znanja

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Hermi – Neprimjetni gromobrani Moć prirode – nadmoć znanja 30

Gromobrani i prenaponska zaštita HERMI, kvalitetna i cjenovno povoljna cjelokupna zaštita od posljedica udara munje i prevelikog napona.


Priroda oduševljava sa svojom iznimnom ljepotom, koja nosi ogromnu razornu moć. Udar munje može ozbiljno ugroziti sigurnost i kvalitetu života, tako da je izbor odgovarajuće i dugotrajne zaštite vrlo bitan. Sigurnost u siguran dom je povjerenje u znanje, stručnost i inovativnost. U tom je pogledu tvrtka Hermi u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Rumunjskoj i cijeloj Europi prepoznata kao tehnološki partner s vrhunskom kvalitetom proizvoda za cjelovitu, vanjsku i unutarnju zaštitu od posljedica udara munje i prenapona.

Naše znanje je inovacija koja se usmjerava u budućnost. Program produkta Hermi rezultat je vlastitog razvoja i trajnog stručnog usavršavanja. To je prva tvrtka u Hrvatskoj i prva tvrtka na prostorima bivše Jugoslavije koja se bavi cjelovitom zaštitom od udara groma i posljedicama udara groma. S dugoročnom i usmjerenom vizijom prema strankama i poslovnim partnerima, poduzeće strateški razvija inovativnu ponudu koju odlikuje velika prilagodljivost i svestrana upotrebljivost produkata. Djelatnost poduzeća je proizvodnja, prodaja i montaža gromobranske zaštite pod vlastitom robnom markom Hermi, stručno savjetovanje o načinu zaštite od udara groma, proizvodnja, prodaja i montaža prenaponske zaštite pod vlastitom robnom markom Hermi, proizvodnja i prodaja konstrukcija za sunčane elektrane i kabelskih polica visoke kvalitete.

Vizija poduzeća je razvijati vlastitu robnu marku inovacijama i znanjem, koje smo stekli kroz dvadeset godina rada. Postigli smo konkurentsku prednost cjelokupne unutarnje i vanjske zaštite od udara munje, tako da su pred nama izazovi internacionalizacije poslovanja. Želimo postati najprepoznatljiviji proizvođač i dobavljač vanjske i unutarnje zaštite na prostorima bivše Jugoslavije i povećati svoj tržišni dio u ostalim europskim zemljama.

Naša strategija, ciljevi i vizija poduzeća ostvarit će se kroz inovativne proizvode, konkurentne produkte i kompletnom ponudom vanjske i unutarnje prenaponske zaštite, izvrsnom tehničkom podrškom, efikasnošću i brzinom izvođenja i ekološki prihvatljivih proizvoda. Naša prednost je da imamo stalne kontakte s poduzetnicima i investitorima koji prepoznaju važnost kvalitete gromobranske i prenaponske zaštite.

Konkurentne prednosti su neprimjetni gromobrani – niski, tipski nosači, prilagođeni svim vrstama pokrova, izvrsna prilagodljivost – kreativna prilagodljivost gromobranske opreme arhitekturi objekta, kvaliteta materijala – gromobranska oprema je napravljena, od kvalitetnih, trajnih materijala kao što su nehrđajući čelik, bakar i aluminij, garancija sigurnosti – gromobrani osiguravaju najveću sigurnost od šteta nastalih udarom groma, ekološka rješenja – gromobrani su ekološki neupitni.

Znanje je kvaliteta za koju jamčimo. Proizvodni program i robna marka Hermi su zaštićeni. Svi proizvodi su proizvedeni u skladu s europskim, međunarodnim i nacionalnim standardima. Uspješno su prošli testove i pridobili sve potrebne međunarodne certifikate, uključujući IEC 62305, EN 50164. Poduzeće je također certificirano tehničkom ocjenom koju je dao Institut za elektroprivredu i energetiku u Zagrebu, elektroinstitut Milan Vidmar u Ljubljani, Zavod za zaštitu na radu Sarajevo, Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu, Institut za standardizaciju Srbije,…
HERMI nudi i cjelovito rješenje za učinkovitu zaštitu fotonaponskih sistema kojih je sve više i u Hrvatskoj. Kada su fotonaponski sistemi na krovu izloženi ekstremnim udarima munje te su spojeni na električnu mrežu osjetljivu na prenapon, potrebno je osigurati adekvatnu zaštitu – gromobransku i prenaponsku. Gromobran, odvojen od fotonaponskog sistema sprečava neposredni udar munje u sistem, a prenaponska zaštita štiti od posljedica udara munje – opasnih prenapona u fotonaponskom sistemu.

Pored programa gromobranske i prenaponske zaštite, HERMI nudi i kvalitetne konstrukcijske sustave za solarne elektrane i kabelske police.

Sustavi kabelskih polica omogućuju jednostavno, brzo i učinkovito postavljanje kabelskih trasa. Spajanje kabelskih polica posve je jednostavno i ne zahtijeva nikakve dodatne spojke, što osigurava bržu i jeftiniju montažu. Isto tako, omogućuje brzo umetanje kabela jer između polica nema nikakvih prepreka. Za sigurnost kabela od oštećenja i ureza pobrinut će se zaokruženi rubovi i poklopci koji se jednostavno pričvršćuju klik-sustavom.

Također nudi kvalitetne konstrukcijske sustave za solarne elektrane koji su namijenjeni za brzo, jednostavno i učinkovito postavljanje sunčanih elektrana. Pojedini elementi izrađeni su od laganih kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugoročnu pouzdanost konstrukcije. Potpuna prilagodljivost sustava omogućuje namještanje svih vrsta solarnih elektrana, a inovativnost rješenja pričvršćivanje na sve vrste krovnih pokrova. Pri izboru odgovarajućeg konstrukcijskog sustava za vašu solarnu elektranu, osiguravamo vam i stručno savjetovanje i u nastavku kompletnu tehničku potporu, tako da u svakom trenutku postignemo optimalan rezultat na vaše potpuno zadovoljstvo.
HERMI, D.O.O.
Obrež Zelinski 51
10380 Sveti Ivan Zelina
Tel.: 385 (0)1 201 49 26
Fax.: 385 (0)1 201 49 28
Mob: 385 (0)99 216 2995
[email protected]
www.hermi.hr

Pretraži

Back to Top