HLADNO PIVO – koncert u Areni Zagreb

Glazba Komentari isključeni za HLADNO PIVO – koncert u Areni Zagreb 8

Hladno pivo održat će koncert u Areni Zagreb i tim koncertom započet će svoju dvoransku koncertnu turneju. Koncert će održati u petak, 7.10.2011. Ulaznice u prodaji od ponedjeljka, 2.5.2011. od 12 sati!


Nakon stotina koncerata i tisuća posjetitelja po Hrvatskoj i regiji, nakon 10.000 ljudi u Domu Sportova 2007. te 25.000 posjetitelja na Jarunu 2008., nakon 6 studijskih albuma te tek izašlog "Svijeta galmura"; nakon velikih, malih, zatvorenih i otvorenih koncertnih prostora..došlo je vrijeme za koncert u Areni.
Ulaznice se mogu kupiti samo u TISAK media centrima:
KARLOVAC: TISAKmedia Karlovac – Trg Matije Gupca 1
TISAKmedia Karlovac Supernova – Prilaz Većeslava Holjevca 12
Ulaznice će se takodjer moći kupiti i preko interneta i to na www.eventim.hr
Eventim će prodavati ulaznice iskljucivo putem Interenta, dok se fizički ulaznice mogu kupiti samo u TISAKmedia centrima na gore navedenim adresama gdje se takodjer može kupiti i album "Svijet glamura" po specijalnoj cijeni od 99,99kn.
Kao najbolji uvod u sve što će se dogoditi 7.10.2011. u Areni Zagreb bio je promotivni koncert "Svijet glamura" u Teatru ITD ovaj utorak, gdje je koncert u Areni prvi put i najavljen.
Osvrti prisutnih novinara najbolje najavljuju što fanovi mogu očekivati u Areni Zagreb:
Odličan koncert bio je poseban po tome što je Pivo na njemu odsviralo baš sve nove pjesme, po prvi i vjerojatno zadnji put, jer, kao što je rekao Mile Kekin, vrijeme će pokazati koje će ostati na set listi za ostale nastupe.
Index.hr
Uz dva sata žestoke svirke, Hladno pivo predstavilo je svoj novi, sedmi po redu, album Svijet glamura. U dupkom punom Teatru &TD popularni dečki iz Gajnica napravili su još jedno glazbeno druženje za pamćenje.
Uz novi hit Kirbaj i kotlovina, dečki iz Hladnog piva otvorili su koncert i publiku digli na noge. Iako su po prvi puta izvodili 12 novih pjesama s albuma Svijet glamura, oni najzagriženiji obožavatelji dobro su preslušali novi album i naučili gotovo sve riječi. Neža Bogojević, Net.hr
Predstavljanje novog albuma najvećeg domaćeg rock benda u klupskim uvjetima zgrebačkog teatra ITD može se sažeti u četiri riječ: Knjiga žalbe je nepotrebna. (…)
Je li nastup u ITD-u bila uvertira u veliki koncert koji će Pivo prirediti u Zagrebačkoj areni? Vrlo vjerojatno, no najvažnije je, ako Arena bude ispunjena do posljednjeg mjesta, da će Hladno pivo i na toj pozornici dokazati da je i dalje bend, a ne skup od pet individualaca koji odrađuje „zvjezdanu“ tezgu
Walter Thompson, Ravnododna.com
Mali prostor &TD-a rezonirao je odlično na punk podražaje gajničkih glazbenika. "Vidimo se, kako stvari stoje, 7. listopada u Areni Zagreb" izjavio je Mile na kraju. No, tada ćemo svi mi, od klinca na majčinim ramenima do obožavatelja starog Piva, biti neke druge osobe koje slušaju neko drugo Hladno pivo. A Lanište će vibrirati. Nikola Burčul, Muzika.hr
Prvorazredna koncertna atrakcija s više nego dovoljno velikih i dobrih pjesama za najveće prostore u zemlji. A, jednako tako, svidjelo se to njima ili ne, i za svijet glamura. Arsen Oremovič, Večernji list
Majstorski usvirana postava odvalila je energičan, ali vrlo sofisticiran nastup, u rangu s legendarnim ukazanjima Filma i drugih u Kulušiću, pa čak i Rolling Stonesa koje sam na turneji 2003. uspio vidjeti na tri mala koncerta u Muenchenu, Parizu i Londonu Hrvoje Horvat, Vjesnik
Energična svirka Hladnog Piva od dva i pol sata nije bila dovoljna nezasitnoj publici, koja je svaku pjesmu popratila gromoglasnim aplauzom i skandiranjem.
Ivana Bukna, Tportal
14.05.2011. KAMANJE – DOM KULTURE KAMANJE
Koncert Hladnog piva nakon skoro godinu dana pauze i pripreme novog albuma,kao uvertira u nadolazeči Colapis Rockfest za sve Vas vjerne obožavatelje. Bit će predstavljene pjesme sa novog albuma,kao i dobro poznati stari hitovi ovog legendarnog benda.

Pogledajte: Ezoterija http://www.youtube.com/watch?v=_sVrOJWl750

Pretraži

Back to Top