HLADNO PIVO snimili spot za singl EZOTERIJA

Glazba Komentari isključeni za HLADNO PIVO snimili spot za singl EZOTERIJA 13

Hladno pivo snimilo je video spot za pjesmu koja najavljuje njihov novi album! Spot za singl, pod nazivom ‘Ezoterija’ snimljen je ovog vikenda u studiju Bunika u Svetoj Nedjelji, u suradnji s redateljem Filipom Filkovićem Philtzem (poznat po spotovima Gibonnija, Urbana, Ivane Kindl, Natali Dizdar, Vatre, Ramireza). Pjesmu ‘Ezoterija’ očekujte sredinom ožujka kada kreće u osvajanje etera domaćih radio postaja i slušatelja diljem svijeta.
Spot očekujte na MTVu tjedan dana nakon toga.


”Razvili smo cijelu pozadinu svijeta u kojem je smještena priča za "Ezoteriju". Napravili smo vizuale za mnoge fiktivne televizijske emisije, reklame i reklamne billboarde koji se pojavljuju u pozadini tog svijeta. Osmislili smo nasumične događaje i ljudske interakcije koje prate i nadovezuju se na glavnu radnju.
Sve smo to zajedno spojili u stilu koherentnog kaosa koji sam po sebi zbog svoje nestabilnosti vodi prema finalnoj katastrofi koja se događa i na metaforički način u stilu neke opere vizualno nadopunjava pjesmu Hladnog Piva. Apsolutno svaki detalj tog drugačijeg svijeta uhvaćen je i u studiju tokom snimanja benda a kako bi se i gledatelj mogao uživjeti što više u priču, ubacili smo hrpetine malih simbola i vizualnih natuknica koje daju direktan i jasan dojam te na neki način reflektiraju moguću stvarnost – poručuje tim koji stoji iza spota – Redatelj Filip Filković Philatz, DOP Filip Čargonja, Art direktor Zdenko Bašić (film Guliver) te producentica Nives Zemba. Snimanje se nastavilo i na različitim lokacijama po gradu, interijerima i eksterijerima, a u spotu sudjeluju statisti i Fanovi Hladnog Piva.
Pogledajte: HP – Sreća
http://www.youtube.com/watch?v=KXwBhrMnsic

Pretraži

Back to Top