HLADNO PIVO snimili spot za singl EZOTERIJA

Glazba Nema komentara na HLADNO PIVO snimili spot za singl EZOTERIJA 9

Hladno pivo snimilo je video spot za pjesmu koja najavljuje njihov novi album! Spot za singl, pod nazivom ‘Ezoterija’ snimljen je ovog vikenda u studiju Bunika u Svetoj Nedjelji, u suradnji s redateljem Filipom Filkovićem Philtzem (poznat po spotovima Gibonnija, Urbana, Ivane Kindl, Natali Dizdar, Vatre, Ramireza). Pjesmu ‘Ezoterija’ očekujte sredinom ožujka kada kreće u osvajanje etera domaćih radio postaja i slušatelja diljem svijeta.
Spot očekujte na MTVu tjedan dana nakon toga.


”Razvili smo cijelu pozadinu svijeta u kojem je smještena priča za "Ezoteriju". Napravili smo vizuale za mnoge fiktivne televizijske emisije, reklame i reklamne billboarde koji se pojavljuju u pozadini tog svijeta. Osmislili smo nasumične događaje i ljudske interakcije koje prate i nadovezuju se na glavnu radnju.
Sve smo to zajedno spojili u stilu koherentnog kaosa koji sam po sebi zbog svoje nestabilnosti vodi prema finalnoj katastrofi koja se događa i na metaforički način u stilu neke opere vizualno nadopunjava pjesmu Hladnog Piva. Apsolutno svaki detalj tog drugačijeg svijeta uhvaćen je i u studiju tokom snimanja benda a kako bi se i gledatelj mogao uživjeti što više u priču, ubacili smo hrpetine malih simbola i vizualnih natuknica koje daju direktan i jasan dojam te na neki način reflektiraju moguću stvarnost – poručuje tim koji stoji iza spota – Redatelj Filip Filković Philatz, DOP Filip Čargonja, Art direktor Zdenko Bašić (film Guliver) te producentica Nives Zemba. Snimanje se nastavilo i na različitim lokacijama po gradu, interijerima i eksterijerima, a u spotu sudjeluju statisti i Fanovi Hladnog Piva.
Pogledajte: HP – Sreća
http://www.youtube.com/watch?v=KXwBhrMnsic

Leave a comment

Pretraži

Back to Top