Hladno pivo u „Svijetu glamura“!

Glazba Komentari isključeni za Hladno pivo u „Svijetu glamura“! 15

Dok ”Ezoterija”, najavni singl albuma “Svijet glamura” još uvijek drži vrhove top lista diljem regije a spot je na Youtube-u pregledan gotovo 300.000 puta, Hladno pivo snimilo je spot za drugi singl, pjesmu “Svijet glamura”!


Novi spot Hladnog piva jučer su premijerno prikazali MTV i Index.hr a možete ga pogledati na ovom linku.
Pjesmu "Svijet glamura" Hladno pivo izabralo je jer, njihovim riječima: "Svijet glamura presjek je stanja društva i kapitalističko-klerikalne infrastrukture koja preko medija forsira nebitne stvari i pomoću atmosfere straha i poniznosti pokušava učiniti ljude debilima koji gledaju debile…. i to po principu: tko bi gori, sad je doli…dej ga noter, vadi ga van…."
Za spot "Svijet glamura" zaslužan je splitski PILOT studio, točnije redatelji Vojan Koceić i Sina Jakelić a spot je nadahnut likovnim rješenjem i oblikovanjem omota albuma za koji su zaduženi Zdenko Bašić i Manuel Šumberac.
PILOT studio je spotom za svijet glamura udahnuo život coveru cd-a, kreirajući bizarnu scenu seoskog karnevala koji parodira hrvatsko društveno-političko stanje. za potrebe snimanja izrađen je i postavljen kompletan niz kazališnih scena, pa je spot snimljen u maniri kazališne predstave – objasnili su iz PILOT studija.
Hladno pivo ovaj tjedan pratite uživo:
29.6. Mostar
30.6. Sisak
1.7. Rovinj
2.7. Zabok www.hgf-zabok.com
Svi detalji na www.hladnopivo.hr i službenom Facebook Fan Page-u

Pretraži

Back to Top