Humanitarna predbožićna akcija "Njihovi anđeli" u Zorin domu

Događanja Komentari isključeni za Humanitarna predbožićna akcija "Njihovi anđeli" u Zorin domu 14

Udruga “Jak kao Jakov” već treću godinu za redom u akciji s anđelima, ove godine pod nazivom “Njihovi anđeli”.
Početak akcije u nedjelju 01.12. u 11 sati.
U 20 sati nastup Folklornog ansambla Matija Gubec.


Akcija se počela odvijati kroz niz humanitarnih radionica na kojima sudjeluju brojni volonteri, a prva je odrađena na Dječjem hematološkom i onkološkom odjelu KBC-a "Rebro" u Zagrebu gdje su oboljeli mališani sa volonterkama Udruge "Jak kao Jakov" izrađivali svoje prve anđele. U Karlovcu su kroz cijeli listopad i studeni bile po tri radionice tjedno koje su se odvijale u prostoru Centra "Lana" i velik je broj volontera do sada pomagao u izradi naših anđela i drugih božićnih ukrasa.
Osim u Karlovcu, anđeli se izrađuju i u Dugoj Resi, Ozlju, Zagrebu, Zadru, Ninu, Puli, Žminju, Varaždinu, Koprivnici, Đakovu, Osijeku, Dubrovniku, Donjem Muću kod Splita, a prodaja i štandovi bit će još i u Našicama te Vrbovcu.
Štand Udruge sa izložbenim proizvodima Udruge, te prodajna izložba slika i fotografija autorice Nataše Šafar biti će otvoreni u Zorin domu od 01.12., a u Lana centru i na Božićnom sajmu u Karlovcu od 02.12. i potrajat će do 31.12.2013.g..
Ove godine, po prvi puta, Udruga je dobila štand i u Beču, na Bečkom božićnom sajmu gdje je prodaja već počela i trajati će pet tjedana.

Pretraži

Back to Top