Humanitarni koncert „Ni´ko ko Nikol“

Događanja Komentari isključeni za Humanitarni koncert „Ni´ko ko Nikol“ 10

Javna vatrogasna postrojba Karlovac organizira humanitarni koncert namijenjen prikupljanju financijskih sredstava potrebnih za liječenje teško oboljele naše sugrađanke Nikol Tomičić. Humanitarni koncert će se održati 05. siječnja 2012 god. u prostorijama DVD-a Velika Jelsa.


JVP Karlovac organizira humanitarni koncert namijenjen prikupljanju financijskih sredstava potrebnih za liječenje teško oboljele naše sugrađanke Nikol Tomičić. Nikol je 12-godišnja djevojčica oboljela od aneurizmatične ciste kostiju te joj je potrebna hitna operacija i bolničko liječenje u bečkoj klinici.
Kako roditelji bolesne Nikol nisu u mogućnosti sami financijski snositi visoke troškove liječenja (operacija i bolničko liječenje za sada iznose 51 tisuću eura) želimo organizacijom koncerta humanitarnog karaktera i prikupljanjem financijskih sredstava pomoći njenom liječenju. Iako je iznos od 51 tisuće eura već prikupljen akcija Ni’ko kao Nikol se nastavlja. Naime, cilj je skupiti dovoljno novaca da Nikol nakon teške operacije može pristupiti kvalitetnoj rehabilitaciji te što prije ponovno sjesti u svoju školsku klupu. Ukoliko po završetku liječenja ostane sredstava biti će prebačeni u neku drugu udrugu ili zakladu koja pomaže bolesnoj djeci.
Humanitarni koncert će se održati 05. siječnja 2012 god. u prostorijama DVD-a Velika Jelsa. Na koncertu će sudjelovati poznati karlovački muzički i tamburaški sastavi te band iz BiH-a. Muzičari koji su u ovom trenutku već potvrdili svoj nastup su tamburaški sastav Grofovi te Rečički sokoli a od muzičkih sastava nastupit će grupa Strings band te Šehad Komić i EX-band koji dolaze kao gosti iz BiH-a.
U želji da prikupimo što više sredstava na žiro računu otvorenom samo za ovaj humanitarni događaj potrebna nam je i dobrodošla svaka pomoć. U sklopu koncerta biti će organizirana tombola za koju nagrade skupljamo od svih građana, udruga, obrtnika i poslovnih subjekata koji žele pomoći maloj Nikol. Želite li i vi pomoći u ovoj akciji te donirati neku od nagrada tombole slobodno nas kontaktirajte.
Unaprijed zahvaljujemo!
JVP Karlovac, Gažanski trg 11, 47000 Karlovac
Kontakt osoba: Marijan 098/707 501 , e-mail; [email protected]
Centrala JVP grada Karlovca 047/611-673,
žiro račun: 2400008-1510133335
VATRU GASI, BRATA SPASI !!!

Pretraži

Back to Top